ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Τουρκία έβγαλε ξανά το Barbaros – Πλέει προς νοτιοανατολική Μεσόγειο (φώτο)

Η Τουρκία έβγαλε ξανά το Barbaros – Πλέει προς νοτιοανατολική Μεσόγειο (φώτο)

Την ώρα που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην περιβόητη πενταμερής για το Κυπριακό στη Γενεύη η Τουρκία βγάζει (ξανά) το Barbaros στο Αιγαίο.

Σήμερα ξεκινάει το πρόγραμμα της Άτυπης Πενταμερούς για το Κυπριακό, στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στην Γενεύη.

Η Διάσκεψη θα ξεκινήσει με συνάντηση της ολομέλειας των συμμετεχόντων μερών και με εναρκτήριες αναφορές του ΓΓ των ΗΕ, των ηγετών των δύο κοινοτήτων και των Υπουργών Εξωτερικών των τριών εγγυητριών δυνάμεων.

Την ίδια ώρα η Τουρκία έβγαλε το Barbaros τα Στενά, στο Αιγαίο. Όπως φαίνεται από τον χάρτη το τουρκικό πλοίο πλέει προς νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Να σημειώσουμε πως και μετά την επίσκεψη Ν.Δένδια στην Άγκυρα είχε βγει στο Αιγαίο του τουρκικό πλοίο.

Δείτε το σήμα του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.