ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τούρκος στρατηγός «ανακάλυψε» δολοφονία Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου στους Έλληνες

Τούρκος στρατηγός «ανακάλυψε» δολοφονία Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου στους Έλληνες

Στη σκιά των αποκαλύψεων για εμπλοκή των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας και μελών του οργανωμένου εγκλήματος στην δολοφονία του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Κουτλού Ανταλί το 1996, ένας απόστρατος Τούρκος στραηγός ανακάλυψε «ελληνικό δάκτυλο».

Ο απόστρατος στρατηγός Χασάν Πεκέρ Γκιουνάλ, διοικητής δυνάμεων ασφαλείας το 1996 στο ψευδοκράτος, απορρίπτοντας τις δηλώσεις του πρώην Τουρκοκύπριου ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ ότι η ελληνική και ελληνοκυπριακή πλευρά δεν είχε εμπλοκή στην δολοφονία, υποστήριξε ότι «στόχος του (Ταλάτ) είναι να στρέψει τις υποψίες προς την Τουρκία».

Σε δηλώσεις του στην τουρκική εφημερίδα Σοζτζού, ο Γκιουνάλ είπε ότι «το όπλο Ούζι δεν το είχε μόνο η Τουρκία, αλλά και οι ειδικές δυνάμεις και η μαφία άλλων χωρών».

Ανέφερε ότι «στη δολοφονία του Κουτλού Ανταλί δεν υπάρχει άλλο ίχνος παρά μια σφαίρα που φαίνεται να προήλθε από ένα όπλο Ούζι. Δεν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας, καμιά καταγραφή από κάμερα, δακτυλικό αποτύπωμα ή οποιοδήποτε στοιχείο που να ρίχνει φως στη δολοφονία. Από την αρχή υπάρχουν επικρίσεις εναντίον της Τουρκίας επειδή χρησιμοποιήθηκε όπλο Ούζι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ισχυρίστηκε ότι «πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψιν ότι η δολοφονία διαπράχθηκε από τους Ελληνοκύπριους και όχι από εκείνους που ήρθαν από την Τουρκία (πράκτορες της ΜΙΤ και Τούρκοι μαφιόζοι). Υποψιάζομαι ότι μια τέτοια δολοφονία είχε προγραμματιστεί για να φέρει αντιμέτωπο τον λαό της Τουρκίας και της τδβκ (ψευδοκράτους). Η δολοφονία ωφέλησε περισσότερο τους Ελληνοκύπριους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.