ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

CNN Turk: Ελληνικό σκάφος του ΛΣ παρενόχλησε ιστιοφόρο στο Φαρμακονήσι

Τουρκικό Λιμενικό: «Έγινε απόπειρα παρενόχλησης ιστιοφόρου σκάφους που συμμετείχε στον Ναυτικό Αγώνα Ανοιχτής Θάλασσας»

CNN Turk: Ελληνικό σκάφος του ΛΣ παρενόχλησε ιστιοφόρο στο Φαρμακονήσι

Επεισόδιο μεταξύ ελληνικού και τουρκικού σκάφους του ΛΣ, στο Φαρμακονήσι αποκαλύπτει το CNN Turk.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα υπήρξε ανακοίνωση από την διοίκηση του Λιμενικού Σώματος της Τουρκίας σύμφωνα με την οποία χθες στις 08:50 «έγινε απόπειρα παρενόχλησης ιστιοφόρου σκάφους που συμμετείχε στον «Ναυτικό Αγώνα Ανοιχτής Θάλασσας» 3,8 ναυτικά μίλια (περίπου 7 χιλιόμετρα) νοτιοδυτικά από το φαρμακονήσι από το Ελληνικό Λιμενικό Σώμα.

«Το σκάφος της ελληνικής ακτοφυλακής» συνεχίζει η ανακοίνωση «εκδιώχθηκε από σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής. Με τους ελιγμούς πρόληψης που πραγματοποιήθηκαν με το σκάφος που ανήκει στη Διοίκηση της Τουρκικής Ακτοφυλακής, το Ελληνικό αποτράπηκε και απομακρύνθηκε από την περιοχή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα παραπάνω αναφέρει το Τουρκικό Λιμενικό, ενώ αναμένεται η αντίδραση της Ελλάδας. Αίσθηση προκαλεί βέβαια το στίγμα που δίνει το τουρκικό λιμενικό για το νέο «επεισόδιο» το οποίο φέρεται να έγινε 7 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από το Φαρμακονήσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.