ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

CNN Turk: «Τα νησιά στο ανατολικό Αγαίο είναι υπό κατάληψη από την Ελλάδα και είτε θα παρθούν με συνομιλίες είτε με άλλο τρόπο»

«Στρατιωτικοποιεί τα νησιά για να πολιορκήσει την Τουρκία - Είναι όργανο άλλων χωρών πότε της Γαλλίας, πότε της Γερμανίας και πότε των ΗΠΑ»

CNN Turk: «Τα νησιά στο ανατολικό Αγαίο είναι υπό κατάληψη από την Ελλάδα και είτε θα παρθούν με συνομιλίες είτε με άλλο τρόπο»

Ο Τούρκος αναλυτής Τζοσκούν Μπασμπούγ, μιλώντας στο CNN Turk, ανέφερε πως «τα νησιά είναι υπό κατάληψη από την Ελλάδα και είτε θα παρθούν με συνομιλίες είτε με άλλο τρόπο».

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, τονίστηκε πως «δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί η Ελλάδα συνεχίζει να μας απειλεί».

Ενώ, συμπληρώθηκε ότι «η Ελλάδα στρατιωτικοποιεί τα νησιά για να πολιορκήσει την Τουρκία» και ότι «η Ελλάδα είναι όργανο άλλων χωρών, πότε της Γαλλίας, πότε της Γερμανίας και πότε των ΗΠΑ».

Αυτές είναι οι… κουβέντες που ακούγονται σε πάνελ του δημοφιλούς τουρκικού καναλιού, CNN Turk, το οποίο μάλιστα απηχεί τις κυβερνητικές απόψεις, ενώ έχει και «δυτικό προσανατολισμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, κάποιοι καλεσμένοι στο πάνελ προσπάθησαν να χαμηλώσουν τους τόνους, ωστόσο υπερίσχυσαν αυτές οι απόψεις κι ότι τα νησιά «στην πραγματικότητα ανήκουν στην Τουρκία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.