ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν την «ιδιωτική επίσκεψη» του νέου αρχηγού της ΜΙΤ Ι.Καλίν στην Ελλάδα

«Η αναφορά είναι αναληθής»

Κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν την «ιδιωτική επίσκεψη» του νέου αρχηγού της ΜΙΤ Ι.Καλίν στην Ελλάδα

Διαψεύδει η υπηρεσιακή κυβέρνηση πως ο Ιμπραΐμ Καλίν, ο νέος αρχηγός της ΜΙΤ θα έκανε «ιδιωτική» επίσκεψη στην Ελλάδα.

Με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας περί «ιδιωτικής επίσκεψης» του Ιμπραήμ Καλίν στην Ελλάδα με τουριστικό πούλμαν, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως οι ελληνικές υπηρεσίες που είναι επιφορτισμένες με τον έλεγχο των συνόρων, των πληροφοριών αλλά και τις διεθνείς σχέσεις διαψεύδουν την αναφορά ως αναληθή.

Δεν υπήρξε επίσκεψη του κυρίου Καλίν στην Ελλάδα, ούτε είναι προγραμματισμένη κάποια επίσκεψή του στο άμεσο μέλλον, υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές.

Διαμηνύουν, τέλος, πως η κυβέρνηση είναι διαθέσιμη στα μέσα ενημέρωσης για έγκαιρη διασταύρωση πληροφοριών και φημών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καλίν ήταν επί χρόνια εκπρόσωπος Τύπου της τουρκικής Προεδρίας της Δημοκρατίας και στενότατος συνεργάτης του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, ενώ μετά την επανεκλογή του τελευταίου στις 28 Μαΐου διορίστηκε επικεφαλής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (MIT), στη θέση του Χακάν Φιντάν, ο οποίος ανέλαβε υπουργός Εξωτερικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.