Μ.Τσαβούσογλου και Ν.Δένδιας θα συναντηθούν στις Βρυξέλλες το μεσημέρι

Στις 13:00 η συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας

Μ.Τσαβούσογλου και Ν.Δένδιας θα συναντηθούν στις Βρυξέλλες το μεσημέρι

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου στις Βρυξέλλες σήμερα στις 14:00 ώρα Ελλάδος.

Η εν λόγω συνάντηση γίνεται στο περιθώριο της Διάσκεψης Δωρητών για τον Σεισμό στην Τουρκία και την Συρία, που πραγματοποιείται στην βελγική πρωτεύουσα.

«Στις 13:00 θα συναντηθώ με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλουτ Τσαβούσογλου» δήλωσε ο Νίκος Δένδιας προσερχόμενος στην Διάσκεψη μιλώντας φυσικά σε ώρα Βελγίου.

Η ΕΕ, σε συντονισμό με τις τουρκικές αρχές, διοργανώνει στις Βρυξέλλες διάσκεψη με στόχο τη συγκέντρωση πόρων και τον συντονισμό των επιχειρήσεων διάσωσης και ανοικοδόμησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διάσκεψη θα ξεκινήσει με τις ομιλίες της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, του Σουηδού πρωθυπουργού Ουλφ Κρίστερσον -η χώρα του οποίου ασκεί την εναλλασσόμενη προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ- καθώς και αυτής του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μέσω τηλεδιάσκεψης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.