ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με τον Τούρκο ΥΦΥΠΕΞ θα συναντηθεί αύριο ο Κ.Φραγκογιάννης στο πλαίσιο της «θετικής ατζέντας»

Θα συζητήσουν για εμπόριο, οικονομία, ενέργεια, μεταφορές, υγεία και περιβάλλον

Με τον Τούρκο ΥΦΥΠΕΞ θα συναντηθεί αύριο ο Κ.Φραγκογιάννης στο πλαίσιο της «θετικής ατζέντας»

Αύριο 16 Οκτωβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα συνάντηση του υφυπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Φραγκογιάννη με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Πρέσβη Μπουράκ Ακσαπάρ με αντικείμενο τη θετική ατζέντα συνεργασίας για την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας στο εμπόριο την οικονομία την ενέργεια, τις μεταφορές, την υγεία και το περιβάλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 17 Οκτωβρίου 2023, στο πλαίσιο του πολιτικού διαλόγου μεταξύ των Υπουργείων Εξωτερικών της Ελλάδας και της Τουρκίας, θα διεξαχθούν στην Αθήνα συνομιλίες μεταξύ της υφυπουργού Εξωτερικών Πρέσβεως Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου και του Τούρκου υφυπουργού Εξωτερικών Πρέσβεως, Μπουράκ Ακσαπάρ Αντικείμενο των συνομιλιών θα αποτελέσουν οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, περιφερειακά και διεθνή ζητήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.