ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Milliyet: «Tη δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου θα ταξιδέψει στην Τουρκία για επίσημη επίσκεψη ο Κ.Μητσοτάκης»

«Βαίνει καλώς η διαδικασία διαλόγου Αθήνας - Άγκυρας» γράφει η εφημερίδα

Milliyet: «Tη δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου θα ταξιδέψει στην Τουρκία για επίσημη επίσκεψη ο Κ.Μητσοτάκης»

Η τουρκική εφημερίδα Milliyet αποκαλύπτει ότι τη δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου θα ταξιδέψει στην Τουρκία για επίσημη επίσκεψη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η τουρκική εφημερίδα σημειώνει ότι δεν μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί πλήρως το πρόγραμμά του πρωθυπουργού, αλλά πέρα από την Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί και το Γκιόρεμε – μια περιοχή στην Καππαδοκία της τουρκικής επαρχίας Νεφσεχίρ, που ονομαζόταν Ματιανή κατά τη Βυζαντινή περίοδο και μετονομάστηκε το 1928 σε Γκιόρεμε, μια παραφθορά της αρχαιοελληνικής ονομασίας Κόραμα.

Milliyet: Βαίνει καλώς η διαδικασία διαλόγου Αθήνας – Άγκυρας

Ο συντάκτης του άρθρου, Οζάι Σεντίρ, αναφέρει ότι «παρά τις πολιτικά υποκινούμενες προκλήσεις στην Ελλάδα» η διαδικασία διαλόγου Αθήνας-Άγκυρας βαίνει καλώς κι ότι «ο Έλληνας πρωθυπουργός Μητσοτάκης έδειξε την αποφασιστικότητά του για ειρήνη τηλεφωνώντας [στις 26 Φεβρουαρίου] στον Πρόεδρο Ερντογάν και συγχαίροντας τον για τα γενέθλιά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό το τηλεφώνημα ήταν ένα μήνυμα που έδωσε ο Μητσοτάκης όχι μόνο στον Πρόεδρο Ερντογάν, αλλά και σε όσους προσπάθησαν να κλείσουν τον δρόμο προς την ειρήνη», σημειώνει το δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.