ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Nέα απειλή για το ΠΝ: Η Τουρκία εκτόξευσε πύραυλο MAM-L από το UAV AKSUNGUR

Την ώρα που ο Ν.Παναγιωτόπουλος λέει πως «δεν είναι η εποχή να λες πράγματα κατά της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ»

Nέα απειλή για το ΠΝ: Η Τουρκία εκτόξευσε πύραυλο MAM-L από το UAV AKSUNGUR

Το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας στο πλαίσιο της Άσκησης Γαλάζια Πατρίδα 2022, ανακοίνωσε ότι ο πύραυλος MAM-L εκτοξεύτηκε για πρώτη φορά από το μη επανδρωμένο αεροσκάφος AKSUNGUR δημιουργώντας μία νέα απειλή στο Αιγαίο και την Μεσόγειο για το ΠΝ.

«Στο πλαίσιο της Άσκησης Γαλάζια Πατρίδα 2022, πύραυλοι Mini Intelligent Mumunition (MAM-L) εκτοξεύτηκαν για πρώτη φορά από το Εθνικό Μη Επανδρωμένο Αεροσκάφος AKSUNGUR, το οποίο μόλις μόλις εντάχθηκε σε υπηρεσία στο τουρκικό Ναυτικό».

Το Mini Intelligent Ammunition (MAM-L), αναπτύχθηκε και παράγεται από τη ROKETSAN, για χρήση από μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, ελαφρά αεροσκάφη επίθεσης και εναέριες αποστολές εδάφους με το χαμηλό του βάρος όπως αναφέρουν οι Τούρκοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.