ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέο κόλπο της Άγκυρας: Στέλνει εκατοντάδες γυμνούς παράνομους μετανάστες για να μπουν στην Ελλάδα

Τους βάζουν σε πλαστικές λέμβους και διασχίζουν τον Έβρο

Νέο κόλπο της Άγκυρας: Στέλνει εκατοντάδες γυμνούς παράνομους μετανάστες για να μπουν στην Ελλάδα

Mια φωτογραφία από τον Έβρο δείχνει πως οι Τούρκοι χρησιμοποιούν ως όπλο κατά της Ελλάδας του παράνομους μετανάστες εφευρίσκοντας νέα κόλπα.

Στη φωτογραφία φαίνονται γυμνοί παράνομοι μετανάστες που τους έστειλε η Τουρκία την Παρασκευή να διασχίσουν τον Έβρο και εν τέλει συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

Επίτηδες του περνούν από τα σύνορα γυμνούς για να μην επαναπροωθηθούν από τις ελληνκές Αρχές.

Αν το κάνουν αμέσως θα κατηγορηθούν για «απανθρωπιά»

Συνολικά οι ελληνικές αρχές συγκέντρωσαν 92 παράνομους μετανάστες από τις όχθες του ποταμού Έβρου, οι οποίοι είχαν εγκαταλειφθεί στο σημείο εντελώς γυμνοί και χωρίς να φέρουν τον παραμικρό εξοπλισμό.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη «η Τουρκία συνεχίζει απροκάλυπτα να εργαλειοποιεί μετανάστες, να παραβιάζει ανθρώπινα δικαιώματα, να καταπατά το Διεθνές Δίκαιο».

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, όπως οι ίδιοι δήλωσαν στους Έλληνες Αστυνομικούς, είχαν μεταφερθεί στον Έβρο με τρία οχήματα των Τουρκικών Αρχών, ενώ εν συνεχεία επιβιβάστηκαν σε πλαστικές λέμβους, για να διέλθουν στην ελληνική πλευρά.

Η ουσία όμως είναι ότι πέρασαν και γυμνοί ή όχι εισήλθαν και αυτοί σε ελληνικό έδαφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.