ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Ν.Παναγιωτόπουλος διαμαρτυρήθηκε για το «ξέσκισμα» στο Αιγαίο και ο Χ.Ακάρ του έκανε πλάκα: «Θα το τσεκάρω»

Η απάντηση του Χ.Ακάρ στον Ν.Παναγιωτόπουλο

Ο Ν.Παναγιωτόπουλος διαμαρτυρήθηκε για το «ξέσκισμα» στο Αιγαίο και ο Χ.Ακάρ του έκανε πλάκα: «Θα το τσεκάρω»

Επικίνδυνα ανεβαίνει η ένταση στα ελληνοτουρκικά, καθώς την περασμένη Τετάρτη οι Τούρκοι προχώρησαν σε ένα απίστευτο μπαράζ πτήσεων και παραβιάσεων στο Αιγαίο. 

Μάλιστα λίγες ώρες μετά το «ξέσκισμα» στο Αιγαίο, ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος πήρε τηλέφωνο τον Τούρκο ομόλογό του Χουλουσί Ακάρ για να του διαμαρτυρηθεί αλλά αυτός… του έκανε πλάκα! 

Ο υπουργός Άμυνας επικοινώνησε με τον Τούρκο ομόλογό του για να του εκφράσει τη δυσφορία του για τις συνεχείς παραβιάσεις αλλά η αντίδραση που εισέπραξε από τον Χουλουσί Ακάρ, σύμφωνα με την Καθημερινή, ήταν πως «θα το τσεκάρει»!

Σαν δηλαδή ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας να μην γνώριζε τι έκανε η τουρκική Αεροπορία στο Αιγαίο…

Να θυμίσουμε ότι την Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν 126 πτήσεις και δεκάδες παραβιάσεις πάνω από ελληνικά νησιά στο Αιγαίο, με την Ελλάδα να απαντά με… διαβήματα και με «πάγωμα» των ήδη «παγωμένων» Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

Φυσικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε και τον γγ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ (άγνωστο τι του απάντησε), ενώ θα μιλήσει και στο αμερικανικό Κογκρέσο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια οι ΗΠΑ δήλωσαν σήμερα, μέσω του υπουργού Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, ότι θα πουλήσουν άμεσα όπλα στην Τουρκία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.