ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Τούρκος μεγιστάνας Αλί Σαμπαντζί «ξύπνησε» από την καταστολή μετά το ατύχημα στη Λέρο

Ο Τούρκος μεγιστάνας είδε για λίγη ώρα την μητέρα του, τη σύζυγο του και τα δύο παιδιά του

Ο Τούρκος μεγιστάνας Αλί Σαμπαντζί «ξύπνησε» από την καταστολή μετά το ατύχημα στη Λέρο

Ο Τούρκος επιχειρηματίας, Αλί Σαμπαντζί, ο οποίος είχε σοβαρό ατύχημα στη Λέρο, όταν το σκάφος του έπεσε σε βράχια στις 25 Αυγούστου, “ξύπνησε” και είδε για λίγο την οικογένεια του μετά από 48 ώρες που ήταν σε καταστολή.

Ο Αλί Σαμπαντζί, ο οποίος νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, έχει υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις, εκ των οποίων η πρώτη στο Νοσοκομείο της Λέρου, όπου οι γιατροί έδωσαν πεντάωρη μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Τούρκος μεγιστάνας είδε για λίγη ώρα την μητέρα του, τη σύζυγο του και τα δύο παιδιά του, ενώ τη Δευτέρα ή την Τρίτη αναμένεται να βγει από την εντατική.

Το χρονικό του ατυχήματος στη Λέρο

Το ταχύπλοο οδηγούσε ο ίδιος ο Τούρκος μεγιστάνας, ωστόσο – σύμφωνα με τις πληροφορίες των τουρκικών ΜΜΕ- επέβαινε και ο καπετάνιος, ο οποίος καθόταν στο πίσω μέρος με τους γιους του Σαμπαντζί, Εμρέ και Καάν. Στο σκάφος βρίσκονταν και δύο φίλοι του ζευγαριού, καθώς θα γιόρταζαν τη 13η επέτειο του γάμου τους.

Ο καπετάνιος ήταν ο πρώτος που είδε τα βράχια, πέταξε τα παιδιά στη θάλασσα και μετά πήδηξε και ο ίδιος. Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά, το ταχύπλοο προσέκρουσε στα βράχια και αναποδογύρισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα παιδιά τους, έφεραν τον Αλί Σαμπαντζί και τη σύζυγο του, Βουσλάτ Ντογάν στην επιφάνεια της θάλασσας και ο καπετάνιος έλεγξε τον σφυγμό τους και διαπίστωσε ότι ήταν ζωντανοί…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.