ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ομιλία Ρ.Τ.Ερντογάν σε ΟΗΕ: Ο δολοφόνος κατηγορεί τους νοικοκυραίους για τον φόνο! – Δαιμονοποιεί την Ελλάδα – Κανείς δεν αντιδρά

Απευθύνεται «στην καρδιά και την ψυχή» των ισλαμικών πληθυσμών εντός και εκτός Ελλάδος

Ομιλία Ρ.Τ.Ερντογάν σε ΟΗΕ: Ο δολοφόνος κατηγορεί τους νοικοκυραίους για τον φόνο! – Δαιμονοποιεί την Ελλάδα – Κανείς δεν αντιδρά

Με την προσκόμιση φωτογραφιών νεκρών παιδιών που μετέφεραν οι Τούρκοι δουλέμποροι μαζί με τις οικογένειές τους από τα βάθη της Τουρκίας στο Αιγαίο, ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν απευθύνθηκε στο θυμικό των μουσουλμανικών πληθυσμών κυρίως, αλλά και σε κάποιους (αφελείς…) δυτικούς.

«Βλέπουμε ότι οι διώξεις των μεταναστών αυξάνονται στο Αιγαίο Πέλαγος της Ελλάδας και στην Ανατολική Μεσόγειο. 

Ενώ εμείς, ως Τουρκία, αγωνιζόμαστε για να μην ξεβραστούν τα σώματα των μωρών της οικογένειας Αϊλάν, η Ελλάδα μετατρέπει το Αιγαίο σε νεκροταφείο προσφύγων με τις παράνομες και απερίσκεπτες απωθήσεις της. 

Την περασμένη εβδομάδα, το 9 μηνών μωρό Ασίμ και ο 4χρονος Αμπντουλβαχάπ πέθαναν με τις οικογένειές τους ως αποτέλεσμα της βύθισης των σκαφών τους από την ελληνική ακτοφυλακή. 

Είναι καιρός η Ευρώπη και οι υπηρεσίες του ΟΗΕ να σταματήσουν τις φρικαλεότητες που συνιστούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

Αυτά ήταν ακριβώς τα λόγια του από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Γιατί το έκανε;

Για να εμφανιστεί ως προστάτης των «όπου γης» μουσουλμάνων και «πονόψυχος».

Για να δημιουργήσει αισθήματα μίσους όχι μόνο στους αλλοδαπούς μουσουλμανικούς πληθυσμούς, αλλά και στους ημεδαπούς. Παλιούς και νέους. Και οι νοούντες νοήτωσαν.

Τους μαθαίνει να μισούν την Ελλάδα και μεθαύριο να επανδρώσουν τα μισθοφορικά στρατεύματα που θα χρησιμοποιηθούν από τη Τουρκία κατά της χώρας μας.

Μην έχετε αμφιβολία γι αυτό.

Το ότι οι δικοί του οι άνθρωποι μετέφεραν τα παιδιά και τις οικογένειές τους για να περάσουν ένα πέλαγος και να μπουν παράνομα σε μία χώρα, αυτό είναι μία «μικρή» λεπτομέρεια για τον Ρ.Τ.Ερντογάν.

Το ότι αυτός είναι υπεύθυνος για τους θανάτους τους, αυτό δεν το είπε.

Ούτε όμως και το είπε έστω και ένας από την ελληνική πολιτική ηγεσία, αρκούμενος στις γενικότητες περί «προκλήσεων».

Τον Τούρκο πρέπει να τον παίζεις «στο γήπεδό του». Αυτός τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς; Εμείς να απευθυνθούμε  «στο μυαλό και την καρδιά» των χριστιανικών πληθυσμών του πλανήτη.

Να δείξουμε τον ένοχο και να πούμε ποιος προστατεύει για άλλη μια φορά στο πέρασμα της Ιστορίας, την χριστιανική Ευρώπη.

Αλλά η κυβέρνηση προτιμά να μην απαντά στο Τούρκο, παρά να υιοθετήσει τις πολιτικές και τις «καθαρές» Ορμπάν, Μελόνι, Λεπέν, το AfD κλπ.

Οι δηλώσεις Ν.Δένδια («Αγαπάμε τους μουσουλμάνους και στην Ελλάδα ευημερούν» και Κ.Μητσοτάκη («Θα τα πούμε την Παρασκευή»!!!) είναι επιεικώς απαράδεκτες.

Αλλά ξεχάσαμε: Στην κυβέρνηση είναι… αντινατιβιστές!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μοιραίοι και πονηροί. Τα λεφτά από την ΕΕ ξέρουν να τα παίρνουν, όμως…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.