ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκληραίνει τη θέση του ο Ρ.Τ.Ερντογάν απέναντι στην Ελλάδα: «Αν δεν θέλουν ειρήνη υπάρχουν και άλλοι δρόμοι»

Διαπραγματεύσεις μόνο «με την αναγνώριση της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου», λέει ο Ρ.Τ.Ερντογάν

Σκληραίνει τη θέση του ο Ρ.Τ.Ερντογάν απέναντι στην Ελλάδα: «Αν δεν θέλουν ειρήνη υπάρχουν και άλλοι δρόμοι»

Σε νέες απειλές κατά της Ελλάδας προχώρησε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λίγες ημέρες μετά την επανεκλογή του και κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο ψευδοκράτος. 

Σε κοινές δηλώσεις που έκανε με τον πρόεδρο του ψευδοκράτους, Ερσίν Τατάρ, ο Ερντογάν τόνισε για τις σχέσεις με την Ελλάδα ότι «δεν υπάρχει άλλη διέξοδος, από την ειρήνη στις θάλασσες μας. Αν δεν θέλουν ειρήνη, θα εφαρμόσουμε διαφορετικές πολιτικές. Δεν θέλουμε εμπόδια στο δρόμο μας. Ας δώσει το Αιγαίο σε όλο τον κόσμο το μήνυμα της παγκόσμιας θάλασσας».

Και συνέχισε: «Συζητήσαμε επίσης για το Κυπριακό. Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της τουρκοκυπριακής πλευράς. Το αίτημα μου για μια διάσκεψη για ζητήματα που αφορούν την Ανατολική Μεσόγειο δεν ικανοποιήθηκε. Εμείς είμαστε πάντα ανοιχτοί στο διάλογο. Μιλήσαμε επίσης για την ανάγκη ισότιμης κατανομής των πόρων στην Κύπρο και στα περίχωρα της». 

Η επίσκεψη Ερντογάν έχει ιδιαίτερη σημασία για το ψευδοκράτος, το οποίο βασίζεται στην Τουρκία.

Σύμφωνα με το Anadolu ο Ερντογάν στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως «Οι Τουρκοκύπριοι δεν υπήρξαν ποτέ μειονότητα».

«Αν υπάρξει επιστροφή στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, αυτό θα γίνει με την αναγνώριση της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου», λέει ο πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν.

«Η Τουρκία θα συνεχίσει αποφασιστικά να υποστηρίζει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της Βόρειας Κύπρου», τονίζει ακόμα ο Τούρκος Πρόεδρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η διασφάλιση της μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας από την Τουρκία στη Βόρεια Κύπρο μέσω καλωδίου θα είναι το πιο σημαντικό βήμα της Άγκυρας για την αποφυγή διακοπών ρεύματος», σχολίασε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.