ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Σε εξέλιξη το τουρκικό Συμβούλιο Ασφαλείας για την Ελλάδα – «Δε θα συμβιβαστούμε» διατείνεται ο Τ.Ερντογάν

«Η στήριξη από τις ΗΠΑ και την ΕΕ δε θα σας σώσει»

Σε εξέλιξη το τουρκικό Συμβούλιο Ασφαλείας για την Ελλάδα – «Δε θα συμβιβαστούμε» διατείνεται ο Τ.Ερντογάν

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας της Τουρκίας υπό τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με την Ελλάδα να βρίσκεται ψηλά στην ημερήσια διάταξη.

Όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, αναμένεται να συζητηθεί «ο εξοπλισμός των μη στρατιωτικοποιημένων νησιών», καθώς και ο τρόπος που θα απαντήσει η Τουρκία στις «προκλήσεις της Ελλάδας και τη συνεχή ένταση που δημιουργεί».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι παρόντες στη συνεδρίαση που λαμβάνει χώρα στην προεδρική κατοικία στην Άγκυρα, είναι ο Διοικητής της Πολεμικής Αεροπορίας Στρατηγός Atilla Gülan και ο Διοικητής του Πολεμικού Ναυτικού Ναύαρχος Ercüment Tatlıoğlu.

Ο ίδιος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επανήλθε χθες στο θέμα της στρατιωτικοποίησης των νησιών μας λέγοντας: «Ξέρουμε πολύ καλά τις προθέσεις αυτών που μας προκαλούν. Τα όπλα που έχουν συγκεντρώσει στην Δυτική Θράκη και στα νησιά δε σημαίνουν τίποτα για μας. Η ισχύς μας τα ξεπερνάει αυτά. Η χώρα μας δε θα συμβιβαστεί όσον αφορά στην άμυνά της. Η στήριξη από τις ΗΠΑ και την ΕΕ δε θα σας σώσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, νωρίτερα σήμερα, και κατά τη διάρκεια στρατιωτικής εκδήλωσης, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, είπε: «H Eλλάδα αποτελεί το πιο ξεκάθαρο παράδειγμα της κακής γειτονίας. Δυστυχώς συνεχίζουν με προβοκατόρικες ενέργειες και ρητορική και συνεχίζει επίσης την επεκτατική και επιθετική πολιτική. Η Ελλάδα είναι αυτή που αυξάνει την ένταση, με θράσος κατηγορεί την Τουρκία. Αυτό είναι υποκρισία, είναι διπρόσωπη στάση. Αυτός ο κακός γείτονας που με κάθε ευκαιρία μας κατηγορεί στους άλλους τηρεί εχθρική στάση απέναντι μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.