ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τουρκία: Ο Ρ.Τ.Ερντογάν απειλεί τον Ε.Ιμάμογλου με αποκλεισμό από την πολιτική για τέσσερα χρόνια

Η δίκη του με την κατηγορία της «εξύβρισης» αναβλήθηκε για τις 11 Νοεμβρίου

Τουρκία: Ο Ρ.Τ.Ερντογάν απειλεί τον Ε.Ιμάμογλου με αποκλεισμό από την πολιτική για τέσσερα χρόνια

Με αποκλεισμό από την πολιτική σκηνή της Τουρκίας για τέσσερα χρόνια απειλείεται ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης και σημαντική προσωπικότητα της τουρκικής αντιπολίτευσης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

Ο Ιμάμογλου θεωρείται ως ο πλέον σημαντικός αντίπαλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις προεδρικές εκλογές του 2023 και ορισμένοι θεωρούν ότι η υπόθεση εντάσσεται στα σχέδια του Ερντογάν να τον θέσει εκτός πολιτικού παιχνιδιού.

Ο δικηγόρος του Κεμάλ Πολάτ δήλωσε ότι κάθε καταδίκη σε φυλάκιση άνω του ενός έτους σημαίνει αυτόματη εξαίρεση από την πολιτική ζωή. Ο ίδιος ελπίζει σε επιβολή προστίμου.

Ωστόσο ο εισαγγελέα ζήτησε τον Απρίλιο να του επιβληθεί φυλάκιση 14 μηνών. Πολλοί βλέπουν στο πρόσωπο του 52χρονου δημάρχου Κωνσταντινούπολης τον καλύτερο υποψήφιο της αντιπολίτευσης για να αναμετρηθεί στον Ιούνιο στις προεδρικές εκλογές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δίκη του με την κατηγορία της «εξύβρισης» επρόκειτο να αρχίσει σήμερα, ωστόσο πήρε αναβολή για τις 11 Νοεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.