ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τζιχάτ Γιαϊτζί: «Θα επέμβουμε αν η Ελλάδα αυξήσει τα χωρικά της ύδατα»

Τι είπε ο εμπνευστής της «Γαλάζιας Πατρίδας»;

Τζιχάτ Γιαϊτζί: «Θα επέμβουμε αν η Ελλάδα αυξήσει τα χωρικά της ύδατα»

Ο εμπνευστής της «Γαλάζιας Πατρίδας» Τζιχάτ Γιαϊτζί μίλησε για την επίσκεψη του Κ.Μητσοτάκη στις ΗΠΑ και την συνάντηση με τον Τ.Μπάιντεν.

Ο ίδιος υποδεχόμενος τον Έλληνα πρωθυπουργό, δίνοντας το χέρι του, είπε “Εγώ είμαι ο Μπαϊντενόπουλος, καλώς ήρθατε”. Εμείς δεν πρέπει ποτέ να τα ξεχνάμε αυτά, όπως αναφέρουν τα tourkikanea.gr.

Ο Μητσοτάκης μιλώντας στη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κατά της Τουρκίας, η μεγάλη πλειοψηφία σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκρότησαν τον Μητσοτάκη.

Ο Μητσοτάκης πήγε στη Γερουσία. Πότε πήγε όμως στη Γερουσία τελευταία φορά κάποιος από τους δικούς μας πρωθυπουργούς ή προέδρους; Πέρασαν τουλάχιστον 50 χρόνια. Τουλάχιστον 50 χρόνια πέρασαν. Και μόνο το ότι μιλάει κάποιος εκεί είναι μεγάλο γεγονός.

Σε κάποια στιγμή της εκπομπής ο παρουσιαστής Εμρέ Μπουγκά τον ρωτάει «Δηλαδή λέτε ότι αν είναι απαραίτητο να γίνει στρατιωτική επέμβαση»;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

και ο Γιαϊτζί απαντά «Φυσικά! Αν η Ελλάδα αυξήσει τα χωρικά της ύδατα δεν θα επέμβουμε; Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο»;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.