ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χ.Ακάρ: «Η Ελλάδα ψάχνει συμμαχίες – Γιατί; Αφού είμαστε μαζί στο ΝΑΤΟ»

Την… ανησυχία του για την ευημερία του ελληνικού λαού εξέφρασε ο τούρκος ΥΠΑΜ

Χ.Ακάρ: «Η Ελλάδα ψάχνει συμμαχίες – Γιατί; Αφού είμαστε μαζί στο ΝΑΤΟ»

Την… ανησυχία του για την ευημερία του ελληνικού λαού εξέφρασε ο τούρκος υπουργός Αμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ, και ζήτησε από τη σύμμαχη χώρα Ελλάδα, αντί να εξοπλίζεται, να συνεργαστεί για την επίλυση των κοινών της προβλημάτων με την Τουρκία.

«Στην αντίθετη περίπτωση, εμείς δηλώνουμε στους ομολόγους μας πως η συνέχιση μιας σειράς από τέτοιες προβοκατόρικες δραστηριότητες και προκλητικές δράσεις και δηλώσεις, δεν είναι προς όφελος κανενός» είπε ο υπουργός Αμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ (φωτογραφία αρχείου, επάνω), αναφερόμενος στις… ελληνικές προκλήσεις.

Οι πραγματικά λογικοί άνθρωποι…

«Τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα τα γραπτά και οι δηλώσεις που γίνονται από ορισμένους απόστρατους και συνταξιούχους διπλωμάτες όπως και από ορισμένους στα media, δηλαδή από πραγματικά λογικούς ανθρώπους, πραγματικά μας κάνουν να ελπίζουμε» πρόσθεσε, σύμφωνα με τα tourkikanea.gr.

Τόνισε επίσης ότι «Η Ελλάδα στα καλά καθούμενα επιδιώκει συμμαχίες. Μα εμείς είμαστε ούτως ή άλλως σύμμαχοι. Υπάρχει και η συμμαχία του ΝΑΤΟ. Αναζητούν συμμαχίες εκτός αυτού του πλαισίου, ή θέτουν σε υψηλούς τόνους την εξοπλιστική προσπάθεια».

Εκφράζοντας την… ανησυχία του για την ευημερία του ελληνικού λαού, ο κ. Ακάρ είπε: «Εμείς λοιπόν λέμε ότι αν αυτά γίνονται για την άμυνα είναι υπερβολικά, αν όμως γίνονται για την Τουρκία τότε είναι λίγα. Να το πούμε ξεκάθαρα, άλλωστε είναι γνωστή και η οικονομική της (της Ελλάδας) κατάσταση. Το να γίνονται τέτοιου είδους δαπάνες εν μέσω αυτής της οικονομικής κρίσης είναι κάτι που στρέφεται κατά της ευημερίας του ελληνικού λαού».

«Είμαστε σύμμαχοι»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για να καταλήξει: «Για αυτόν τον λόγο, εμείς είμαστε γείτονες, είμαστε σύμμαχοι, μοιραζόμαστε την ίδια περιοχή, βρισκόμαστε στην ίδια συμμαχία, αντιμετωπίζουμε παρόμοιες απειλές, από τον κοροναϊό ως τη μετανάστευση. Ας συναντηθούμε λοιπόν για να τα συζητήσουμε αυτά».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.