ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ελβετία: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από δικαστήριο της Λωζάνης – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα

«Στην τσάντα του βρέθηκε αλληλογραφία που υποδηλώνει ότι ήταν αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του»

Ελβετία: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από δικαστήριο της Λωζάνης – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα

Ένας άνδρας αυτοπυρπολήθηκε σήμερα Δευτέρα 8 Μαΐου έξω από το ομοσπονδιακό δικαστήριο στη Λωζάνη της Ελβετίας και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 50 ετών ο οποίος, αφού έριξε εύφλεκτο υγρό στα ρούχα του, αυτοπυρπολήθηκε το απόγευμα στα σκαλιά του δικαστικού μεγάρου, αναφέρουν τα δημοσιεύματα ελβετικών εφημερίδων που επικαλούνται αστυνομικές πηγές.

«Στην τσάντα του βρέθηκε αλληλογραφία που υποδηλώνει ότι ήταν αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στη Λωζάνη, Αντουάν Γκολέ, στην εφημερίδα 24 Heures.

Δικαστικοί υπάλληλοι έσπευσαν με πυροσβεστήρες να σβήσουν τη φωτιά και ο άνδρας διακομίστηκε με σοβαρά εγκαύματα σε νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής, παραμένει αδιευκρίνιστος ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτήν την απονενοημένη πράξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.