ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

10.000 Ουκρανοί στρατιώτες εκπαιδευμένοι από τους Βρετανούς σπεύδουν στο μέτωπο – Οι Ρώσοι ξεκίνησαν την αντεπίθεση

Ακολουθούν 15.000 Ουκρανοί από την Γερμανία

10.000 Ουκρανοί στρατιώτες εκπαιδευμένοι από τους Βρετανούς σπεύδουν στο μέτωπο – Οι Ρώσοι ξεκίνησαν την αντεπίθεση

Δέκα χιλιάδες Ουκρανοί, πιστοί στο καθεστώς Ζελένσκι, σπεύδουν και αυτοί για το μέτωπο μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους στην Βρετανία προκειμένου να αντιμετωπίσουν την μεγάλη ρωσική αντεπίθεση που έχει ξεκινήσει να ξεδιπλώνεται σε Ντονμπάς και Χερσώνα.

Οι στρατιώτες αυτοί θα φέρουν και δυτικό οπλισμό και είναι εκπαιδευμένοι από τους εκπαιδευτές των ειδικών δυνάμεων της Βρετανίας που σημαίνει ότι πρόκειται για προσωπικό με υψηλά στάνταρντς

Ακολουθούν άλλες 15.000 που θα εκπαιδευτούν στην Γερμανία (ήδη έχει ξεκινήσει η εκπαίδευσή τους, η οποία ολοκληρώνεται στα τέλη Νοεμβρίου).

Στις πρώην ουκρανικές περιοχές της Ρωσία, δηλαδή αυτές που ενσωματώθηκαν στην Ρωσική Ομοσπονδία, τόσο στο Ντονμπάς, όσο και στην Χερσώνα, οι μάχες συνεχίζονται με τους Ρώσους καταγράφουν μικρές προόδους, αλλά και να πλαισιώνουν τις γραμμές τους με μάζες προσωπικού, που έρχονται κυρίως από την Ασία,

Σήμερα στο Ντονμπάς εκκαθαρίστηκαν και από τις τελευταίες ουκρανικές μονάδες σειρά πόλεων που απελευθερώθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Σήμερα καταρρίφθηκε και ένα ουκρανικό Mil Mi-8 με δέκα άτομα μέσα, οι οποίοι σκοτώθηκαν. Μετέφερε ομάδα κομάντο σε επιχείρηση στην Χερσώνα:

Οι Ρώσοι δείχνουν να ξαναέχουν βρει τον ρυθμό τους και το επιθετικό πνεύμα τους μετά την αλλαγή της στρατιωτικής ηγεσίας τους.

Δείτε καταστροφή ουκρανικού αυτοκινούμενου πυροβόλου και αρμάτων μάχης στο Ντονμπάς από ρωσικά drone-καμικάζι:

Κι ενός κινητού αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος BUK-M1 στην Χερσώνα με τον ίδιο τρόπο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/200_zoka/status/1580533381854818304?s=20&t=q5oLPfMDBtG10zXzDxC4_A

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.