ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ουκρανία: Η Ρωσία πήρε ειρηνικά την Μελιτόπολη – Πέφτει και η Μαριούπολη

Ουκρανία: Η Ρωσία πήρε ειρηνικά την Μελιτόπολη – Πέφτει και η Μαριούπολη

Οι Ρώσοι κατέλαβαν ήδη την πόλη Μελιτόπολη και ετοιμάζονται να καταλάβουν και την Μαριούπολη.

Σύμφωνα με διάφορες αναφορές, η πόλη της Μελιτόπολης στην Ουκρανία έχει καταληφθεί ειρηνικά από τον ρωσικό Στρατό καθώς η ηγεσία της πόλης συνήψε μια συμφωνία για να επιτρέψει μια ειρηνική κατοχή, αναφέρει η ισπανική εφημερίδα marca.

Στις δύο αυτές πόλεις ζουν χιλιάδες Έλληνες κάτοικοι.

Την ίδια ώρα, έρχονται αναφορές ότι έχουν πληγεί στρατιωτικές υποδομές στην ακτή του Αζόφ. Καταστράφηκαν αρκετές αποθήκες με πυρομαχικά των στρατιωτικών της Ουκρανίας στην περιοχή της Μαριούπολης.

Αυτή η δήλωση έγινε από εκπρόσωπο της Ουκρανικής Συνοριακής Υπηρεσίας. Ο Λευκορώσος πρόεδρος δεν έχει σχολιάσει την κατάσταση αυτή τη στιγμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εντωμεταξύ, οι Ρώσοι κινούνται επίσης στις περιοχές, Τσέρνιγκοφ και Χάρκοβο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.