ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φιδονήσι: Ο ρωσικός Στρατός μοιράζει τρόφιμα στους Ουκρανούς στρατιώτες που υποτίθεται ότι «έπεσαν ηρωικά» (βίντεο)

Σε αυτούς που υποτίθεται «έπεσαν ηρωικά»

Φιδονήσι: Ο ρωσικός Στρατός μοιράζει τρόφιμα στους Ουκρανούς στρατιώτες που υποτίθεται ότι «έπεσαν ηρωικά» (βίντεο)

Ο ρωσικός Στρατός μοίρασε φαγητό στους Ουκρανούς στρατιώτες στο Φιδονήσι, αυτούς που ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι υποστήριζε ότι «πέθαναν ηρωικά».

Στη δημοσιότητα έρχεται και βίντεο -το οποίο κοινοποίησε η Ρωσία- των Ουκρανών συνοριοφυλάκων που παραδόθηκαν και λαμβάνουν το φαγητό.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας σε βίντεο του έλεγε πως όλοι οι στρατιώτες σκοτώθηκαν και υποσχέθηκε να τους απονέμει τον τίτλο του «Ήρωα της Ουκρανίας».

Από πλευράς του, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας γνωστοποίησε πως 82 Ουκρανοί στρατιώτες από το νησί παραδόθηκαν οικειοθελώς.

Επίσης, υπέγραψαν γραπτή συγκατάθεση με την οποία αρνούνται να συμμετάσχουν σε εχθροπραξίες και θα επιστρέψουν στις οικογένειές τους στο εγγύς μέλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.