Μόσχα προς Κ.Μητσοτάκη: «Βιάζεσαι να κατηγορήσεις τη Ρωσία – Να συνέλθεις & να αναλάβεις τις ευθύνες σου»

Μόσχα προς Κ.Μητσοτάκη: «Βιάζεσαι να κατηγορήσεις τη Ρωσία – Να συνέλθεις & να αναλάβεις τις ευθύνες σου»

Η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα δημοσιοποίησε μήνυμα απάντηση που έστειλε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, δηλαδή η Μόσχα, αναφορικά με τις δηλώσεις Κ.Μητσοτάκη και Ν.Δένδια περί «εγκληματιών Ρώσων» στις πρόσφατες επιχειρήσεις στην Ουκρανία και τον θάνατο των 10 ομογενών σε χωριά έξω από την Μαριούπολη για τις οποίες κατονομάστηκε ως υπεύθυνη η ρωσική Αεροπορία από τους Ουκρανούς, ενώ οι Ρώσοι αναφέρουν ότι βομβαρδίστηκαν από το νεοναζιστικό Τάγμα Αζόφ.

Η σημερινή αποστολή όπλων και πυρομαχικών στο καθεστώς του Κιέβου για να σκοτώσουν Ρώσους, ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», σύμφωνα με πηγές της ρωσικής πρεσβείας.

«Καλούμε όλους, και ιδιαίτερα τους πολύ υψηλά ιθύνοντες, πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες, βουλευτές, κομματικά στελέχη, υπουργεία, ΜΜΕ, διάφορους παπαγάλους και άλλους, που τόσο βιάστηκαν χθες να κατηγορήσουν για όλα τη Ρωσία (όπως πάντα), να συνέλθουν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να σταματήσουν την αντιρωσική προπαγάνδα και να δείξουν ψυχραιμία, νηφαλιότητα και σοβαρότητα» τονίζει.

Όπως συμπληρώνεται, «Για κάποιο λόγο, τον γνωστό μάλλον, δεν ήταν τόσο ομιλητικοί κατά τα ολόκληρα 8 χρόνια που από τις σφαίρες, βόμβες και οβίδες του ουκρανικού στρατού και των εθνικιστικών φασιστικών ταγμάτων επέφερε το μαρτυρικό Ντονμπάς».

«Και ενώ εκεί θρηνούσαν χιλιάδες νεκρούς, και τα χωριά και οι πόλεις ήταν αιματοβαμμένα, κανένα επίσημο κτίριο ή σιντριβάνι (σ.σ.: στην γκαζιέρα του δημάρχου Κ.Μπακογιάννη στην Ομόνοια αναφέρονται) εδώ στην Αθήνα δεν ντύθηκε ποτέ σε χρώματα ειρήνης, κανένα tweet δεν έσπευσε να αναρτηθεί σε επίσημη ιστοσελίδα και κανένα διάβημα δεν πραγματοποιήθηκε. Ας συνέλθουν λοιπόν!» καταλήγει.

Τι σημαίνει αυτή η προειδοποίηση; Μόνο άσχημες εξελίξεις.

Η Ρωσία του Β.Πούτιν είναι πλέον «απέναντι» στην Ελλάδα του Κ.Μητσοτάκη και όλα αυτά σε συνδυασμό με το ότι ο «πονηρός Ανατολίτης» Ρ.Τ.Ερντογάν, «ούτε μιλά, ούτε λαλά», δημιουργείται το σκηνικό του τι μέλλει γενέσθαι.

Η απόφαση ενός άλλου Κρητικού το 1919 να στείλει Στρατό στην Χερσώνα, του Ε.Βενιζέλου, έφερε το 1922. Τώρα ο Κ.Μητσοτάκης βρίζει τους Ρώσους και στέλνει ένοπλη βοήθεια. Θα μπορούσε να κάνει τα ίδια υπέρ του ΝΑΤΟ και των συμμάχων μας, χωρίς να μιλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τώρα θα δούμε τι θα μας ξημερώσει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.