ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αύριο το πρωί ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ουκρανία και Ρωσία

Την είδηση για τις συνομιλίες επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της επίσημης ρωσικής αντιπροσωπείας των διαπραγματευτών

Αύριο το πρωί ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ουκρανία και Ρωσία

Το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας στη Λευκορωσία.

Όπως μεταδίδει το CNN ο αναπληρωτής υπ. Εσωτερικών της Ουκρανίας, Ευγκένι Γιένιν δήλωσε ότι, οι συνομιλίες ρωσικών και ουκρανικών αντιπροσωπειών θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Δευτέρας, 28 Φεβρουαρίου.

Την είδηση για τις συνομιλίες επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της επίσημης ρωσικής αντιπροσωπείας των διαπραγματευτών και βοηθός του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Μεντίνσκι λίγο μετά την εκπνοή της διορίας που είχε δώσει η Ρωσία στην Ουκρανία, που έληξε στις 14:00 ώρα Ελλάδας.

Από την πλευρά της Ουκρανίας, την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι με ανάρτησή του: «Το αποτέλεσμα της συνομιλίας με τον Αλεξάντερ Λουκασένκο. Συμφωνήσαμε ότι η ουκρανική αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με τη ρωσική χωρίς προηγούμενες προϋποθέσεις στα σύνορα Ουκρανίας-Λευκορωσίας, στην περιοχή του ποταμού Pripyat».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, το Associated Press μεταδίδει πως το γραφείο του προέδρου της Ουκρανίας δήλωσε στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram, πως οι δύο πλευρές θα συναντηθούν σε απροσδιόριστη τοποθεσία στα σύνορα, χωρίς να δίνει ακριβή ώρα για τη συνάντηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.