ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέο διάγγελμα Β.Ζελένσκι: «Σταματήστε τη Ρωσία – Το κακό προσωποποιημένο μας βομβαρδίζει» (βίντεο)

Οι Ρώσοι σφυροκοπούν με σφοδρότητα το Κίεβο

Νέο διάγγελμα Β.Ζελένσκι: «Σταματήστε τη Ρωσία – Το κακό προσωποποιημένο μας βομβαρδίζει» (βίντεο)

Ο πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι ενώ οι Ρώσοι σφυροκοπούν με σφοδρότητα το Κίεβο, εξέδωσε νέο διάγγελμα προς τον λαό της Ουκρανίας.

«Το κακό» προσωποποιημένο μας βομβαρδίζει και πρέπει «να σταματήσει αμέσως», πρέπει να καταστραφεί η οικονομία της Ρωσίας για να δείξουμε ότι η ανθρωπότητα γνωρίζει πώς να υπερασπίζεται τον εαυτό της, είπε στο νέο του διάγγελμα ο πρόεδρος Ζελένσκι.

Οι νέες αυτές δηλώσεις του Ουκρανού προέδρου έρχονται όσο το Κίεβο συνεχίζει να δέχεται βομβαρδισμούς και λίγες ώρες αφού υπεγράφη η αίτηση ένταξης της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την οποία υποστηρίζουν αρκετοί ηγέτες της ΕΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.