ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συρία: Νεκρός Ρώσος εθελοντής μαχητής από πυρά τουρκικών στρατευμάτων στην Ιντλίμπ

Συρία: Νεκρός Ρώσος εθελοντής μαχητής από πυρά τουρκικών στρατευμάτων στην Ιντλίμπ

Ρώσος εθελοντής μαχητής της οργάνωσης «Wagner Group» έχασε την ζωή του κατά τις μάχες κατά των Τούρκων στο Χαν Σεϊχούν.

Ο Ρώσος στρατιώτης ο 34χρονος Ιλία Γκεοργκίεβιτς σκοτώθηκε ενώ συμμετείχε εθελοντικά στην επίθεση του Συριακού Αραβικού Στρατού στην πόλη Χαν Σεΐχούν.

«Ο εθελοντής της «PMC Wagner» Πολυάκοφ Ιλία Γκεοργκίεβιτς, που γεννήθηκε στις 19/2/1985, από το Κράσνοντάρ που πολέμηση στην Ντονμπάς, πέθανε μαχόμενος στη Συρία», αναφέρει το δημοσίευμα.

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις δραστηριοποιήθηκαν κοντά στις πρώτες γραμμές του κυβερνητικού μετώπου στην Ιντλίμπ, όταν ο Συριακός Αραβικός Στρατός ξεκίνησε την επιχείρηση στην περιοχή.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Σεργκέι Λαβρόφ, έκανε επίσημη δήλωση στην οποία επιβεβαίωσε τη συμμετοχή των ρωσικών στρατευμάτων στις επιθετικές επιχειρήσεις στη βορειοδυτική Συρία.

Την περασμένη Πέμπτη, ο Συριακός Αραβικός Στρατός, κατέλαβε την πόλη Χαν Σεΐχούν μετά από μια σύντομη επιχείρηση εναντίον των τζιχαντιστών μαχητών.

Ο πόλεμος στην Συρία, στο έδαφος, κατά την γνώμη των περισσότερων αναλυτών, κερδήθηκε από τους Ρώσους εθελοντές της Wagner που εδώ και χρόνια αγωνίζονται για να μην επικρατήσει ο ισλαμικός φασισμός στην Συρία,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.