Γενική αεροπορική επίθεση της Ρωσίας στην βόρεια Συρία: Βομβαρδίζουν αποθήκες όπλων και καυσίμων των ισλαμιστών

Γενική αεροπορική επίθεση της Ρωσίας στην βόρεια Συρία: Βομβαρδίζουν αποθήκες όπλων και καυσίμων των ισλαμιστών

Κόλαση εκρήξεων από σφοδρές αεροπορικές προσβολές, της ρωσικής Αεροπορίας σε ελεγχόμενη από την Τουρκία περιοχή κοντά στην Αλ Μπαμπ βόρεια από το Χαλέπι.

Άλλες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι οι επιθέσεις προέρχονται από την “συμμαχία κατά της ISIS”, δηλαδή τις ΗΠΑ, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ούτε από τη μια ούτε από την άλλη πλευρά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει διαθέσιμες μέχρι τώρα, οι αεροπορικές επιθέσεις στόχευσαν αποθήκες καυσίμων ή κομβόι με βυτιοφόρα των ισλαμιστών ανταρτών που πρόσκεινται και υποστηρίζονται από την Άγκυρα, και είναι οι πρώτες που πραγματοποιεί η ρωσική Αεροπορία σε περιοχή που ελέγχει η Τουρκία στην βόρεια Συρία από το Μάιο του 2017.


Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, οι επιθέσεις είναι συνεχείς και τα άγνωστα αεροσκάφη συνεχίζουν να διαγράφουν κύκλους πάνω απλο την περιοχή, βόρεια από την τουρκικά ελεγχόμενη Αλ Μπαμπ. Υπάρχουν αναφορές για νεκρούς οι οποίοι βρίσκονταν κοντά στις αποθήκες καυσίμων.

https://twitter.com/op_shield/status/1199038535065579520

https://twitter.com/op_shield/status/1199038186892222472

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.