ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συρία: Στρατιωτική επιχείρηση στην επαρχία Ιντλίμπ – Απελευθέρωση της πόλης Μααράτ αλ Νούμαν

Συρία: Στρατιωτική επιχείρηση στην επαρχία Ιντλίμπ – Απελευθέρωση της πόλης Μααράτ αλ Νούμαν

Σε επιχείρηση απελευθέρωσης της επαρχίας Ιντλίμπ, το τελευταίο προπύργιο τρομοκρατών στη Συρία,προχώρησε ο Συριακός στρατός.

Η Δαμασκός έχει αναφέρει ότι η απελευθέρωση της περιοχής είναι σημαντική για να μπει τέλος στον εμφύλιο πόλεμο που υποστηρίζεται από ξένες δυνάμεις.

Συριακά στρατεύματα επανέκτησαν τον έλεγχο στην στρατηγικής σημασίας πόλη Μααράτ αλ Νούμαν στην επαρχία Ιντλίμπ, σύμφωνα με πηγή του συριακού στρατού.

«Στρατιωτικές μονάδες ξεκίνησαν να ισχυροποιούν τις θέσεις τους στη Μααράτ αλ Νούμαν. Την ίδια ώρα, μηχανοκίνητες μονάδες του συριακού στρατού ξεκίνησαν να αφαιρούν τις νάρκες από την περιοχή» ανέφερε η πηγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σταυροδρόμι του αυτοκινητόδρομου που συνδέει τη Χάμα με το Χαλέπι, η Μααράτ αλ Νούμαν αποτελούσε το προπύργιο των τρομοκρατών από το 2012. Η πόλη περικυκλώθηκε από τις συριακές δυνάμεις τη Δευτέρα στο πλαίσιο της εξελισσόμενης επιθετικότητας στην περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.