ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ινδία – Ν. Μόντι: «Οι ένοπλες δυνάμεις μας θα χρειαστούν 7 με δέκα ημέρες για να κάνουν σκόνη το Πακιστάν»

Ινδία – Ν. Μόντι: «Οι ένοπλες δυνάμεις μας θα χρειαστούν 7 με δέκα ημέρες για να κάνουν σκόνη το Πακιστάν»

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντα Μόντι σε ομιλία του σε στρατιωτική ακαδημία του Νέου Δεχλί αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα πλήγματα της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας στο Πακιστάν το 2016 και το 2019.

Η Ινδία διαθέτει τις απαραίτητες στρατιωτικές ικανότητες για να νικήσει το Πακιστάν σε λιγότερο από δέκα ημέρες σε περίπτωση ένοπλης σύγκρουσης μεταξύ των δύο χωρών της νότιας Ασίας, δήλωσε σήμερα ο Ινδός πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι.

Οι δύο πυρηνικές δυνάμεις έχουν αντιπαρατεθεί τρεις φορές μετά τον χωρισμό τους το 1947, ενώ πέρυσι πέρασαν μία μεγάλη κρίση μετά την κατάρριψη πολεμικών αεροσκαφών τους πάνω από τη διαφιλονικούμενη περιοχή του Κασμίρ.

«Το Πακιστάν έχει ήδη χάσει τρεις πολέμους. Οι ένοπλες δυνάμεις μας θα χρειαστούν 7 με δέκα ημέρες για να κάνουν σκόνη το Πακιστάν», τόνισε ο Μόντι στη διάρκεια ομιλίας του σε στρατιωτική ακαδημία του Νέου Δελχί.

Φορώντας το μπορντό κασκέτο των σπουδαστών της στρατιωτικής σχολής ο Ινδός πρωθυπουργός αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα πλήγματα της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας στο Πακιστάν το 2016 και το 2019.

«Αυτή είναι “η νέα σκέψη”. Προχωρούμε σε χειρουργικά πλήγματα και βάλουμε εναντίον των τρομοκρατών στο έδαφός τους», τόνισε.

Η κυβέρνηση του Μόντι δέχεται πιέσεις καθώς συνεχίζονται οι διαδηλώσεις κατά του αμφιλεγόμενου νόμου για την παροχή υπηκοότητας αλλά και εξαιτίας της επιβράδυνσης της οικονομίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Πακιστάν εξακολουθεί να διεξάγει «έναν πόλεμο δι’ αντιπροσώπων» εναντίον της Ινδίας, εκτίμησε ο Ινδός πρωθυπουργός, κατηγορώντας το Ισλαμαμπάντ ότι υποστηρίζει υπογείως ομάδες ανταρτών στο Ινδικό Κασμίρ, όπου η Ινδία είναι αντιμέτωπη με ένοπλη εξέγερση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.