Βίντεο: Τουρκικά τεθωρακισμένα οχήματα «εξαερώνονται» στην Συρία μετά από ενέδρα του συριακού Στρατού

Βίντεο: Τουρκικά τεθωρακισμένα οχήματα «εξαερώνονται» στην Συρία μετά από ενέδρα του συριακού Στρατού

Σφοδρές συγκρούσεις διεξήχθησαν μεταξύ του τουρκικού και του συριακού Στρατού στην Ιντλίμπ με τουρκική μηχανοκίνητη μονάδα να πέφτει σε συριακή ενέδρα κατά την οποία ανατινάχτηκαν δύο τεθωρακισμένα οχήματα.

Πρόκειται για τα αποκαλούμενα στην Τουρκία Tosun. Χτυπήθηκαν στην περιοχή της Σαρακίμπ που είναι στα ¨σύνορα¨ μεταξύ των περιοχών που ελέγχει η Συρία και της υπόλοιπης περιοχής της Ιντλίμπ, που ελέγχεται από τους Τουρκμένους τζιχαντιστές που παλαιότερα οι Δυτικοί τους χαρακτήριζαν «συριακή αντιπολίτευση».

Οι ονομασίες αλλάζουν αναλόγως των συμφερόντων…

Yπάρχουν αναφορές ότι στην επίθεση συμμετείχαν και Ιρανοί Αλ Κουντς. H κρίση του κορωνοϊού φαίνεται πως λαμβάνει ένα (προσωρινό;) τέλος.

Ο συριακός Στρατός πραγματοποιεί περιπολίες στον αυτοκινητόδρομο Μ4 όπου πολλές φορές συναντάει τουρκικά περίπολα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.