ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο LNA βομβάρδισε το τουρκικό αεροδρόμιο στη Λιβύη – Πυκνοί καπνοί – «Ό,τι υπήρχε, δεν υπάρχει πια» (βίντεο)

Ο LNA βομβάρδισε το τουρκικό αεροδρόμιο στη Λιβύη – Πυκνοί καπνοί – «Ό,τι υπήρχε, δεν υπάρχει πια» (βίντεο)

«Ότι υπήρχε εκεί, δεν υπάρχει πια», λέει το LNA για το Διεθνές Αεροδρόμιο της Mitiga στη Λιβύη, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Πολλές εστίες φωτιάς εκδηλώθηκαν και πυκνός καπνός κάλυψε τον ουρανό μετά από ρουκέτες που έπεσαν στην περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο αεροδρόμιο βρίσκεται υπό κατάληψη και χρησιμοποιείται ως αρχηγείο από τις Τουρκικές δυνάμεις και τους μισθοφόρους τους που έχουν πάει στη Λιβύη.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας πετρελαίων της Λιβύης, στόχος ήταν μια δεξαμενή καυσίμων στο αεροδρόμιο. η εταιρεία δεν προχώρησε σε περαιτέρω διευκρινίσεις.

Νωρίτερα το Al Jazeera είχε μεταδώσει πως το αεροδρόμιο είχε δεχθεί επίθεση με ρουκέτες, οι οποίες χτύπησαν ένα πολιτικό αεροσκάφος.

Εικόνα από το σημείο μετέδιδε ο λογαριασμός στο Twitter που απηχεί τις απόψεις του Λιβυκού Εθνικού Στρατού του Στρατάρχη Χάφταρ.

https://twitter.com/LNA2019M/status/1259014995628765184

«Ό,τι υπήρχε στην Mitiga, δεν υπάρχει πιά», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι πιστοί στον Λιβυκό Εθνικό Στρατό (LNA) και τον Χάφταρ.

https://twitter.com/LNA2019M/status/1259009938799628288

Οι εκρήξεις γίνονται λίγες ώρες μετά από πολλές επιθέσεις που έγιναν τις τελευταίες μέρες στην Τρίπολη, τις οποίες η κυβέρνηση του Φαγιέζ Αλ Σάρατζ «χρέωσε» στον στρατό του Χάφταρ, με τον LNA ωστόσο να το αρνείται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως ο στρατός του Χάφταρ είχε προτείνει κατάπαυση του πυρός στην Λιβύη κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, την οποία όμως είχε αρνηθεί η κυβέρνηση της Τρίπολης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.