ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λιβύη: Συνεχίζονται οι μάχες δυτικά της Τρίπολης – Ο LNA ισχυρίζεται ότι κατέρριψε ακόμα ένα τουρκικό UAV

Λιβύη: Συνεχίζονται οι μάχες δυτικά της Τρίπολης – Ο LNA ισχυρίζεται ότι κατέρριψε ακόμα ένα τουρκικό UAV

O εκπρόσωπος του LNA, Ahmed Al-Mismari, δήλωσε ότι οι δυνάμεις της αεροπορικής άμυνας κατάφεραν να καταρρίψουν ένα τουρκικό drone TB-2 στην περιοχή «Ayn Zara», μόλις έγινε αντιληπτό πως πλησίαζε θέσεις του Εθνικού Στρατού.

Η Διεύθυνση Στρατιωτικών Πληροφοριών του Εθνικού Στρατού στη Λιβύη είπε ότι οι δυνάμεις του έχουν τώρα καταρρίψει τρία τουρκικά αεροσκάφη τις τελευταίες 24 ώρες.

Ο Μισμάρι είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα ότι οι τεχνικές ομάδες Στρατού της Λιβύης, που ελέγχεται από τον Φαγέζ Αλ Σάρατζ, είχαν αποκαταστήσει και επαναχρησιμοποιήσει 4 επιπλέον πολεμικά αεροσκάφη.

Η υποστηριζόμενη από την Τουρκία Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (GNA) προσπαθεί επί του παρόντος να καταλάβει τη στρατηγική αεροπορική βάση Al-Watiyah από τα στρατεύματα του LNA δυτικά της Τρίπολης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις τελευταίες ημέρες, οι δυνάμεις του GNA προσπάθησαν επανειλημμένα να καταλάβουν την αεροπορική βάση Al-Watiyah.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.