Συρία: Έκρηξη στο Ιντλίμπ – Είχε στόχο τουρκικό κομβόι – Τραυματίστηκαν στρατιώτες (βίντεο)

Συρία: Έκρηξη στο Ιντλίμπ – Είχε στόχο τουρκικό κομβόι – Τραυματίστηκαν στρατιώτες (βίντεο)

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν Τούρκοι στρατιώτες που τραυματίστηκαν έπειτα από έκρηξη που έλαβε χώρα στην Ινλτίμπ της Συρίας και είχε ως στόχο ένα τουρκικό κομβόι.

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης στη Συρία, καθώς άγνωστοι προκάλεσαν έκρηξη στον αυτοκινητόδρομο «M4» στην επαρχία Ιντλίμπ.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανθρώπινες απώλειες.

​Η επίθεση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια διέλευσης τουρκικού κομβόι, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τραυματίες στρατιώτες.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρωσία, η Τουρκία και το Ιράν είναι εγγυήτριες δυνάμεις για την κατάπαυση πυρός στη Συρία. Μάλιστα, η Μόσχα έχει προχωρήσει στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας σε όλη τη χώρα, συνδράμοντας τη Δαμασκό στην προσπάθεια επαναπατρισμού των Σύρων προσφύγων.

Στις αρχές του 2020, Άγκυρα και Δαμασκός βρέθηκαν σε σύγκρουση στην περιοχή της Ιντλίμπ, όταν ο συριακός στρατός εξουδετέρωσε 36 Τούρκους στρατιώτες που βρίσκονταν κοντά σε θέσεις τρομοκρατών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις αρχές Μαρτίου, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, και ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατάφεραν να καταλήξουν σε νέα συμφωνία για την κατάπαυση του πυρός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.