ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκικά UAV χτύπησαν τις δυνάμεις του Χ.Χάφταρ στην Ταρχούνα 60 χλμ. νότια της Τρίπολης

Τουρκικά UAV χτύπησαν τις δυνάμεις του Χ.Χάφταρ στην Ταρχούνα 60 χλμ. νότια της Τρίπολης

Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι τουρκικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα χτύπησαν την πόλη Ταρχούνα η οποία ευρίσκεται 80 χλμ νότια από την Τρίπολη. Η πόλη αποτελεί την κύρια βάση των δυνάμεων του Χαφτάρ στην επίθεση κατά της Τρίπολης και φιλοξενεί ισχυρή δύναμη του LNA.

Η κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας (GNA), μαζί με τη βοήθεια Τούρκων μισθοφόρων, ανακοίνωσε την Πέμπτη, τον έλεγχό της σε όλα τα διοικητικά κέντρα της πρωτεύουσας στη Λιβύη συμπεριλαμβανομένου του Διεθνούς Αεροδρομίου της Τρίπολης.

Ο εκπρόσωπος των δυνάμεων της Κυβέρνησης της Εθνικής Συμφωνίας, συνταγματάρχης Mohammad Qanunu, δήλωσε σήμερα ότι οι δυνάμεις της GNA έχουν πάρει τον έλεγχο όλων των διοικητικών περιοχών της πρωτεύουσας.

«Οι δυνάμεις μας συνέχισαν την πρόοδό τους σήμερα το πρωί και κυνήγησαν τις τρομοκρατικές πολιτοφυλακές μακριά από τα τείχη της Τρίπολης. Έχουν τραπεί σε φυγή, η Τρίπολη είναι δική μας».

Από την πλευρά του ο LNA ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την περιοχή της Τρίπολης προς το προπύργιό του, την Ταρχούνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.