ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκικά «νεύρα» μετά την «σφαλιάρα» στην αλ Ουατίγια: Φρεγάτες και μαχητικά κατευθύνονται στην Λιβύη

Τουρκικά «νεύρα» μετά την «σφαλιάρα» στην αλ Ουατίγια: Φρεγάτες και μαχητικά κατευθύνονται στην Λιβύη

Αυξημένη τουρκική αεροναυτική παρουσία παρατηρείται στην Κεντρική και Ανατολική Μεσόγειο, λίγες ώρες μετά τον βομβαρδισμό της αεροπορικής βάσης αλ Ουατίγια στην Λιβύη από Mirage 2000-9 των ΗΑΕ.

Δύο επιπλέον τουρκικές φρεγάτες κατευθύνονται στην περιοχή από ναυστάθμους στην περιοχή του Αιγαίου και τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη ανιχνεύθηκαν νότια της Κρήτης.

Οι Τούρκοι μετά το πλήγμα που δέχθηκαν στην αλ Ουατίγια και την καταστροφή αντιαεροπορικών συστημάτων MIM-28 I.HAWK (ή δεν είχαν προλάβει να ενεργοποιηθούν ή πιάστηκαν στον ύπνο από τα Mirage), αλλά και τις ζημιές στον αεροδιάδρομο, χρειάζονται απελπισμένα μια επιτυχία για να αναστραφούν οι άκρως αρνητικές εντυπώσεις για τις δυνατότητες των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά της Ελλάδας παρακολουθείται η όλη κινητικότητα με αυξημένη προσοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.