ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

 90λεπτη τηλεφωνική επικοινωνία Ο.Σολτς – Β.Πούτιν: Έμφαση στην ασφάλεια του πυρηνικού σταθμού στην Ζαπορίζια

Ό.Σολτς προέτρεψε τον Β.Πούτιν να βρεθεί μια διπλωματική λύση για την σύγκρουση στην Ουκρανία

 90λεπτη τηλεφωνική επικοινωνία Ο.Σολτς – Β.Πούτιν: Έμφαση στην ασφάλεια του πυρηνικού σταθμού στην Ζαπορίζια

Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς προέτρεψε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε σήμερα μαζί του να βρεθεί μια διπλωματική λύση για την σύγκρουση στην Ουκρανία, που να βασίζεται στην εκεχειρία και την πλήρη αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων το συντομότερο δυνατόν, δήλωσε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης.

Κατά την διάρκεια της 90λεπτης τηλεφωνικής συνομιλίας, ο Ο.Σόλτς έδωσε έμφαση στην ανάγκη να υπάρξουν εγγυήσεις για την ασφάλεια του πυρηνικού σταθμού στην Ζαπορίζια στην Ουκρανία και ζήτησε από τον Β.Πούτιν να συνεχίσει να εφαρμόζει πλήρως την υποστηριζόμενη από τα Ηνωμένα Έθνη συμφωνία για την εξαγωγή σιτηρών, δήλωσε ο εκπρόσωπός του Στέφεν Χεμπεστράιτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Ομοσπονδιακός Καγκελάριος τόνισε ότι οποιαδήποτε περαιτέρω βήματα προσάρτησης εκ μέρους της Ρωσίας δεν θα μείνουν αναπάντητα και δεν θα αναγνωριστούν σε καμία περίπτωση», ανέφερε ο Χεμπεστράιτ στην δήλωση του, προσθέτοντας ότι ο Ο.Σόλτς και ο Β.Πούτιν συμφώνησαν να παραμείνουν σε επαφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.