ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αρμενία: Στην δημοσιότητα βίντεο για το πως η Τουρκία συντονίζει τις αεροπορικές επιχειρήσεις στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ

Αρμενία: Στην  δημοσιότητα βίντεο για το πως η Τουρκία συντονίζει τις αεροπορικές επιχειρήσεις στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ

Βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η Αρμενία στο οποίο φαίνεται ο συντονισμός των αεροπορικών επιχειρήσεων που πραγματοποιείται από ένα τουρκικό αεροσκάφος έγκαιρης προειδοποίησης και ελέγχου E7-T που πετά στον τουρκικό εναέριο χώρο.

Παράλληλα τα τουρκικά TB.2 Bayraktar συνεχίζουν το καταστρεπτικό τους έργο στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ προσβάλλοντας προετοιμασμένες θέσεις αρμενικών τεθωρακισμένων οχημάτων και στην συγκεκριμένη περίπτωση εκτοξευτών ΠΕΠ BM-21.

Είναι άγνωστο πόσα τουρκικά TB.2 εμπλέκονται στις επιχειρήσεις στο Καραμπάχ, αλλά η δράση τους είναι συνεχής.

Θα ήταν καλύτερα να μην σκεφτούμε, τι θα γινόταν στον Έβρο, σε περίπτωση σύγκρουσης με την Ελλάδα από μαζικές επιδρομές των ΤΒ.2, από τη στιγμή που το ΓΕΕΘΑ δεν έχει αναπτύξει αντίμετρα κατά της δράσης UAV και το χειρότερο δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται να κάνει κάτι τέτοιο.

https://twitter.com/ELINTNews/status/1311406766152978432

https://twitter.com/ELINTNews/status/1311406766152978432

https://twitter.com/ASBMilitary/status/1311370834569822208


https://twitter.com/SelmaZabarella/status/1311048212090892294


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/ASBMilitary/status/1311295495659282432

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.