Η εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας, Σουσάν Στεπανιάν υποστηρίζει πως οι Αζέροι επιτέθηκαν εναντίον νοσοκομείο στο βορειοδυτικό Ναγκόρνο-Καραμπάχ, όπου νοσηλεύονται άμαχοι.

«Ο εχθρός εξακολουθεί να παραβιάζει την ανθρωπιστική εκεχειρία και επιτέθηκε σε ένα από τα νοσοκομεία που βρίσκονται βορειοδυτικά της γραμμής επαφής, όπου νοσηλεύονται και πολίτες» δήλωσε η εκπρόσωπος.

Νωρίτερα, το Γερεβάν είχε ανακοινώσει πως ο στρατός του Αζερμπαϊτζάν επιτέθηκε σε αρμενικό στρατιωτικό εξοπλισμό που βρίσκεται εντός της αρμενικής επικράτειας.

Το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας τόνισε ότι οι δυνάμεις της χώρας κατέχουν το δικαίωμα να επιτεθούν σε οποιοδήποτε στρατιωτικό εξοπλισμό στο έδαφος του Αζερμπαϊτζάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι ισχυρισμοί του υπουργείου Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν δεν μπορούν να έχουν βάση. Στην πραγματικότητα, η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία της χώρας αυτής επέτρεψε στον εαυτό της να χτυπήσει εξοπλισμό που βρίσκεται στο έδαφος της Δημοκρατίας της Αρμενίας ο οποίος εκτελεί καθήκοντα μάχης» ανέφερε το αρμενικό υπουργείο.