Συνεχίζει τις απειλές η Χαμάς προς το Ισραήλ – «Θα “χτυπήσουμε” με ρουκέτες το Τελ Αβίβ»

Συνεχίζει τις απειλές η Χαμάς προς το Ισραήλ – «Θα “χτυπήσουμε” με ρουκέτες το Τελ Αβίβ»

H Χαμάς δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια στις απειλές του Μπενιαμίν Νετανιάχου για σφοδρές επιθέσεις, καθώς τόνισε ότι αναμένεται να «χτυπήσει» με ρουκέτες στο Τελ Αβίβ.

Το Ισραήλ πραγματοποίησε επιθέσεις εντός της πόλης της Γάζας σήμερα, μερικές από τις οποίες ήταν στοχευμένες εναντίον της Χαμάς και των διοικητών της Ισλαμικής Τζιχάντ. Το Ισραήλ λέει ότι πολλοί τρομοκρατικοί στόχοι «κρύβονται» σκόπιμα σε κατοικημένες περιοχές για να τους προστατεύονται από τις επιθέσεις.

«Εάν ο εχθρός επιμείνει στον βομβαρδισμό κτιρίων με πολίτες, τότε το Τελ Αβίβ θα έρθει αντιμέτωπο με μια σκληρή πυραυλική επίθεση στους ουρανοξύστες του, η οποία θα υπερβεί αυτό που συνέβη στο Ασκελόν», δήλωσε εκπρόσωπος της ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς.

Ισραήλ: Ξεκινήσαμε μεγάλη αεροπορική επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας

Νωρίτερα την Τρίτη, οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) ανέφεραν ότι ξεκίνησαν μια μεγάλη επίθεση ενάντια στις εγκαταστάσεις εκτόξευσης πυραύλων της Χαμάς στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, αφού εκατοντάδες βλήματα εκτοξεύτηκαν από τη συγκεκριμένη περιοχή σε ισραηλινές πόλεις.

Ο εκπρόσωπος των IDF, ανέφερε ότι περίπου 80 μαχητικά αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των F-35,συμμετέχουν στην επιχείρηση, η οποία ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο ισραηλινός στρατός στοχεύει να καταστρέψει δεκάδες συστήματα εκτόξευσης πυραύλων, που η τρομοκρατική ομάδα έχει εγκαταστήσει γύρω από τη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν πρόκειται για κάτι που θα τελειώσει σε 24 ώρες. Αυτό είναι κάτι που θα διαρκέσει», αναφέρει, από την πλευρά του, ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Μπένι Γκάντς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.