ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πανηγυρικό κλίμα στην Γάζα μετά την απόφαση για κατάπαυση πυρός (βίντεο)

Πανηγυρικό κλίμα στην Γάζα μετά την απόφαση για κατάπαυση πυρός (βίντεο)

Στους δρόμους της Γάζα ξεχύθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής, που πανηγύρισαν την κατάπαυση πυρός μετά από περίπου δύο εβδομάδων φονικών συγκρούσεων.

Οι κάτοικοι της Γάζας βγήκαν στους δρόμους με παλαιστινιακές σημαίες, πέταξαν πυροτεχνήματα ενώ έκαναν και πορεία με τα οχήματά τους.

Τα βίντεο από τους πανηγυρισμούς που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν την έκδηλη ευτυχία μετά την κατάπαυση του πυρός.

Η Χαμάς, μετά τη συμφωνία για εκεχειρία, έκανε λόγο για «νίκη» με εκπρόσωπό του να απευθύνεται σε χιλιάδες πολίτες κάνοντας λόγο για «ευφορία νίκης», όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Μάλιστα, η Χαμάς ενημέρωσε πως ακύρωσε μεγάλη επίθεσή της, μετά τη συμφωνία.

«Μιλάμε με σαφήνεια: προετοιμαστήκαμε για μια επίθεση που θα επηρέαζε ολόκληρη την Παλαιστίνη από τη Χάιφα έως το Ραμόν, αλλά αναστείλαμε αυτή τη μεγάλης κλίμακας επίθεση πυραύλων στον εχθρό λόγω του γεγονότος ότι συμφωνήσαμε σε εκεχειρία για να παρακολουθήσουμε τη συμπεριφορά του εχθρού» σημείωσε, ειδικότερα, εκπρόσωπός της.

Η εκεχειρία, που επετεύχθη με διαμεσολαβητή την Αίγυπτο, ανακοινώθηκε και στους ισραηλινούς μετά από τη σχετική απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.