ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Α.Αντόνοφ: «Η απόφαση του Λευκού Οίκου να στείλει πυραύλους μακρού βεληνεκούς ATACMS στην Ουκρανία είναι βαρύ σφάλμα»

«Οι ΗΠΑ συνεχίζουν να πιέζουν για απευθείας σύρραξη ανάμεσα στο NATO και τη Ρωσία»

Α.Αντόνοφ: «Η απόφαση του Λευκού Οίκου να στείλει πυραύλους μακρού βεληνεκούς ATACMS στην Ουκρανία είναι βαρύ σφάλμα»

Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στις ΗΠΑ, ο Ανατόλι Αντόνοφ, δήλωσε σήμερα Τετάρτη (18/10) πως η απόφαση που πήρε η κυβέρνηση του Aμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν να προμηθεύσει τον Στρατό της Ουκρανίας με πυραύλους μακρού βεληνεκούς ATACMS είναι «βαρύ σφάλμα».

«Η απόφαση του Λευκού Οίκου να στείλει πυραύλους μακρού βεληνεκούς στους Ουκρανούς είναι βαρύ σφάλμα. Οι συνέπειες αυτού του μέτρου, που αποκρύφτηκε εσκεμμένα από την κοινή γνώμη, θα είναι πολύ σοβαρές», σημείωσε ο Α.Αντόνοφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι ΗΠΑ συνεχίζουν να πιέζουν για απευθείας σύρραξη ανάμεσα στο NATO και τη Ρωσία», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.