ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α. Αρεστόβιτς: «Ξεκίνησε η διάσπαση στον ουκρανικό Στρατό»

«Μια αντεπίθεση μπορεί να χρειαστεί να περιμένουμε πολύ… Ίσως για πολύ καιρό», είπε

Α. Αρεστόβιτς: «Ξεκίνησε η διάσπαση στον ουκρανικό Στρατό»

Στο Κίεβο, άρχισαν να αναγνωρίζουν εν μέρει τις απώλειες τους και την προέλαση του ρωσικού Στρατού. Παρά την σαφώς προωθούμενη προπαγάνδα, έρχεται μια στιγμή που το αυτονόητο γίνεται δύσκολο να αρνηθεί κανείς.

Εκπληκτικές εξηγήσεις για το τι συμβαίνει άρχισαν να δίνουν πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του προέδρου της Ουκρανίας Β. Ζελένσκι.

Στο χθεσινό του απογευματινό βίντεο (όχι μόνο ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ουκρανίας λατρεύει τα βίντεο, αλλά και ο σύμβουλός του, επίσης ηθοποιός), ο Α. Αρεστόβιτς, προς έκπληξη πολλών, είπε:

«Η ώρα των ζωηρών συνθημάτων έχει περάσει. Ξεκίνησε η διάσπαση στον ουκρανικό Στρατό.

Μια αντεπίθεση μπορεί να χρειαστεί να περιμένουμε πολύ… Ίσως για πολύ καιρό», είπε.

Είπε επίσης «τι είδους στρατιώτες χρειάζεται ο ουκρανικός Στρατός». 

Ο Αρέστοβιτς είναι πεπεισμένος ότι ο ουκρανικός Στρατός χρειάζεται «ανθρώπους που μπορούν να τρέξουν μεγάλες αποστάσεις». 

Τόνισε την ανάγκη για αντοχή. Ακούγεται ιδιαίτερα περίεργο γιατί όλα του τα βίντεο μέχρι τώρα είχαν εξαιρετικά σίγουρο στυλ και πλήρη πεποίθηση ότι λίγο ακόμα – και έρχονται δυτικά όπλα… Και χωρίς αμφιβολία, θα φέρουν τη νίκη για τους Ουκρανούς

Λίγες μέρες νωρίτερα, οι Ουκρανοί προσπάθησαν να σώσουν την κατάσταση, εξηγώντας την απώλεια του Σεβεροντονέτσκ με το γεγονός ότι «παρέσυραν τους Ρώσους σε μια παγίδα».

Αυτές οι δηλώσεις συζητούνται ευρέως στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης. Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη «παγίδα» ήταν στη Μαριούπολη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.