ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Α.Γκουτέρες: «Οι εμπόλεμες πλευρές στη Γάζα αγνοούν το διεθνές δίκαιο»

«Παραβιάζουν ακόμη και τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών»

Α.Γκουτέρες: «Οι εμπόλεμες πλευρές στη Γάζα αγνοούν το διεθνές δίκαιο»

Ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες δήλωσε από το βήμα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβό ότι οι εμπόλεμες πλευρές στην Γάζα ποδοπατούν το διεθνές δίκαιο, ζητώντας την εφαρμογή άμεσης ανθρωπιστικής εκεχειρίας.

Οι εμπόλεμες πλευρές «αγνοούν το διεθνές δίκαιο, ποδοπατούν τις Συμβάσεις της Γενεύης και παραβιάζουν ακόμη και τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών», κατήγγειλε ο Αντόνιο Γκουτέρες.

«Ο κόσμος παρακολουθεί καθώς άμαχοι, κυρίως γυναίκες και παιδιά, σκοτώνονται, σακατεύονται, βομβαρδίζονται, εκδιώκονται από τα σπίτια τους και στερούνται την πρόσβαση στην ανθρωπιστική βοήθεια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Επαναλαμβάνω την έκκλησή μου για άμεση ανθρωπιστική εκεχειρία στην Γάζα και μία διαδικασία που οδηγεί σε διαρκή ειρήνη για Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους βασισμένη στην λύση των δύο κρατών», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.