ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Α.Λουκασένκο: «Η Ρωσία έχει έτοιμη εφεδρεία αντεπίθεσης με 250.000 άνδρες – Θα καταλάβουν Νικολάεφ, Οδησσό και Υπερδνειστερία»

Η ρωσική αντεπίθεση αναμένεται την άνοιξη, σύμφωνα με τους ειδικούς

Α.Λουκασένκο: «Η Ρωσία έχει έτοιμη εφεδρεία αντεπίθεσης με 250.000 άνδρες – Θα καταλάβουν Νικολάεφ, Οδησσό και Υπερδνειστερία»

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο παραχώρησε συνέντευξη σε Ουκρανή δημοσιογράφο και αναφέρθηκε στην ουκρανική αντεπίθεση, αλλά και στο σχέδιο που φέρεται να έχει η Μόσχα για να περάσει στη συνέχεια αυτή σε επίθεση. 

Όπως είπε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας οι Ρώσοι περιμένουν οι δυνάμεις του Κιέβου να εξαντληθούν και να τελειώσουν τα δυτικά όπλα που έρχονται διαρκώς στην Ουκρανία, ώστε στη συνέχεια να εξαπολύσουν αυτοί την επίθεσή τους.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος οι Ρώσοι έχουν περίπου 250.000 άνδρες, οι οποίοι δεν επιχειρούν αυτή τη στιγμή στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία και είναι περισσότεροι απ’ αυτούς που βρίσκονται συνολικά στο μέτωπο. Αυτά τα στρατεύματα θα μπουν στη μάχη όταν τελειώσει η ουκρανική αντεπίθεση, η οποία έχει ήδη οδηγήσει στο θάνατο περίπου 45.000 Ουκρανούς, μέσα σε μόλις δύο μήνες, όπως είπε ο Α.Λουκασένκο.

«Η Ρωσία έχει έτοιμη εφεδρεία αντεπίθεσης 250χιλ. ανδρών που εκπαιδεύονται αυτή τη στιγμή χωρίς να συμμετέχουν στις εχθροπραξίες. Αυτή είναι μία δύναμη μεγαλύτερη της υπάρχουσας αυτή τη στιγμή μέσα στην Ουκρανία. Η Μόσχα περιμένει πότε θα εξαντληθούν οι δυνάμεις της Ουκρανίας ώστε να αντεπιτεθεί.

Οι Ρώσοι θα καταλάβουν το Νικολάεφ, την Οδησσό και την Υπερδνειστερία αποκλείοντας την Ουκρανία από τη θάλασσα του Εύξεινου Πόντου», είπε χαρακτηριστικά ο Α.Λουκασένκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα ο Α.Λουκασένκο ισχυρίστηκε ότι η Πολωνία, μαζί με τη βοήθεια των ΗΠΑ, θα πάρει τη δυτική Πολωνία, κάτι στο οποίο είχε αναφερθεί προσφάτως και ο ίδιος Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.