ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Αδιέξοδο στις συνομιλίες για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα – Η Χαμάς αποχωρεί χωρίς συμφωνία από το Κάιρο

Σε ανακοίνωσή της η Χαμάς επαναβεβαίωσε επίσης τη «δέσμευση και προσήλωσή της» στην τρέχουσα πρόταση εκεχειρίας

Αδιέξοδο στις συνομιλίες για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα – Η Χαμάς αποχωρεί χωρίς συμφωνία από το Κάιρο

Η εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας, δεν φαίνεται να έχει ομαλή εξέλιξη καθώς η Χαμάς, αποχώρησε από τις διαπραγματεύσεις στο Κάιρο και βρίσκεται καθ’ οδόν προς τη Ντόχα του Κατάρ.

Σύμφωνα με το aljazeera, σε ανακοίνωσή της η Χαμάς αναφέρει ότι η εισβολή του Ισραήλ στη Ράφα και η κατάληψη του συνοριακού περάσματος της περιοχής είχαν στόχο να εμποδίσουν τις προσπάθειες των μεσολαβητών και να κλιμακώσουν τον πόλεμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επαναβεβαίωσε επίσης τη «δέσμευση και προσήλωσή της» στην τρέχουσα πρόταση εκεχειρίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.