ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συρία: Επίθεση με ιρανικούς πυραύλους κατά των αμερικανικών κατοχικών βάσεων – Αντεπίθεση με αμερικανικούς βομβαρδισμούς

Πλήγματα για δεύτερη μέρα στις αμερικανικές δυνάμεις που αντλούν συριακό πετρέλαιο

Συρία: Επίθεση με ιρανικούς πυραύλους κατά των αμερικανικών κατοχικών βάσεων – Αντεπίθεση με αμερικανικούς βομβαρδισμούς

Νέα επίθεση με πυραύλους εδάφους-εδάφους στην κατεχόμενη από τους Αμερικανούς πετρελαιοπηγή Al-Omar της ανατολικής Συρίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αμερικανικές βάσεις που ελέγχουν την πετρελαιοπηγή και φιλοξενεί τα αμερικανικά στρατεύματα κατοχής του συριακού εδάφους στην επαρχία της  Deir Ezzor έχουν δεχθεί νέα επίθεση μετά από αυτές που δέχθηκε τo τελευταίo 24ωρo.

Ελικόπτερα αλλά και αεροσκάφη του αμερικανικού Στρατού και της Αεροπορίας πετούν πάνω από την περιοχή.

Λίγο μετά αμερικανικά μαχητικά από βάσεις του Κατάρ κτύπησαν στόχους φιλοϊρανών παραστρατιωτικών μονάδων και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τ.Μπάιντεν σε μήνυμά του μίλησε για «διεθνή νομιμότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.