ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Αμερικανικά ΜΜΕ: «Ανεύθυνο βήμα των ΗΠΑ να στείλουν πυραύλους ATACMS στην Ουκρανία»

Η κεφαλή διασποράς των πυραύλων αποκλείει τη στοχευμένη καταστροφή στόχων και είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε απώλειες αμάχων

Αμερικανικά ΜΜΕ: «Ανεύθυνο βήμα των ΗΠΑ να στείλουν πυραύλους ATACMS στην Ουκρανία»

Ο Titus Peachey, μέλος της διευθύνουσας επιτροπής του Αμερικανικού Συνασπισμού για την Απαγόρευση των Πυρομαχικών Διασποράς, σε άρθρο του για το περιοδικό «Responsible Statecraft», ανέφερε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες έκαναν το ανεύθυνο βήμα να μεταφέρουν πυραύλους ATACMS στην Ουκρανία.

«Το αμερικανικό ATACM στην Ουκρανία είναι ένα παιχνίδι για τις ζωές αμάχων.

Η απόφαση της κυβέρνησης του Joe Biden να προμηθεύσει στην Ουκρανία πυραύλους ATACMS με κεφαλές διασποράς αγνοεί πολλές δεκαετίες ανθρώπινου πόνου», πιστεύει ο ειδικός .

Ο Peachey σημείωσε ότι η κεφαλή διασποράς των αμερικανικών πυραύλων αποκλείει τη στοχευμένη καταστροφή στόχων και είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε απώλειες αμάχων.

Επιπλέον, υπενθύμισε ο Titus Peachey, τα πυρομαχικά διασποράς δεν εκρήγνυνται κατά την πρόσκρουση με το έδαφος και παραμένουν επικίνδυνα για τους κατοίκους της περιοχής για πολλά χρόνια.

Ο εμπειρογνώμονας πρόσθεσε ότι το μικρό μέγεθος και ο μεγάλος αριθμός πυρομαχικών διασποράς τα καθιστά καταστροφικά για τους αμάχους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.