ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αμερικανός που ζει στο Χάρκοβο: «Κυκλωμένο το σύνολο του ουκρανικού Στρατού – Οι Ρώσοι έχουν νικήσει»

Τι αναφέρει για την επικείμενη false flag των ΗΠΑ με χημικά όπλα στην Ουκρανία

Αμερικανός που ζει στο Χάρκοβο: «Κυκλωμένο το σύνολο του ουκρανικού Στρατού  – Οι Ρώσοι έχουν νικήσει»

«Οι Ρώσοι νικούν στην Ουκρανία. Έχουν περικυκλώσει όλους τους αντικειμενικούς στόχους τους και τους εξαλείφουν σταδιακά. Ο ουκρανικός τακτικός Στρατός των 60.000 κινδυνεύει να περικυκλωθεί και να εξουδετερωθεί».

Αυτά αναφέρει Αμερικανός πολίτης Gonzalo Lira που βρίσκεται στο Χάρκοβο, επιβεβαιώνοντας και το χθεσινό δημοσίευμα του pronews.gr αναφορικά με την κίνηση «τανάλια» των ρωσικών δυνάμεων.

Αναφέραμε χαρακτηριστικά εχθές:

«Αυτή την στιγμή μια τεράστια ρωσική «τανάλια» που ξεκινά από την Οδησσό και φτάνει μέχρι το Κίεβο με όλη την ανατολική και κεντρική Ουκρανία μέσα σε αυτήν και περί τους 100.000 Ουκρανούς στρατιώτες και παραστρατιωτικούς να «πνίγονται» από έναν «βρόγχο» που κάθε μέρα σφίγγεται όλο και περισσότερο.»

Ακριβώς το ίδιο επιβεβαιώνει και ο Αμερικανός πολίτης ο οποίος λέει όμως ότι οι ΗΠΑ πρόκειται να κατασκευάσουν μια προβοκάτσια με χρήση χημικών όπλων από τους Ρώσους προκειμένου να επέμβουν στην Ουκρανία.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Το ουκρανικό σύστημα διοίκησης και ελέγχου είναι απολύτως κατεστραμμένο, Οι ουκρανικές δυνάμεις δεν έχουν μια συνολική αμυντική στρατηγική. Όλες οι μονάδες αμύνονται χωρίς κάποιο συντονισμό και από μόνες τους.

Οι Ρώσοι έχουν περικυκλώσει ουσιαστικά το Κίεβο και το Χάρκοβο. Μέχρι τώρα οι Ρώσοι νικούν. Έχουν περικυκλώσει και εξολοθρεύουν σταδιακά τον ουκρανικό Στρατό των 60.000 ανδρών που τώρα βρίσκεται στην ανατολική Ουκρανία.

Οι 60.000 αυτοί στρατιώτες αντιπροσωπεύουν την αφρόκρεμα των ουκρανικών ένοπλων δυνάμεων. 

Και όχι μόνο είναι περικυκλωμένοι αλλά δεν έχουν και καμία πιθανότητα ανεφοδιασμού. Η κατάρρευσή τους είναι μόνο θέμα χρόνου.

Δεν μιλώ για τον ηρωισμό τους ή την αποφασιστικότητά τους στη μάχη. Απλά μιλώ για μια ρεαλιστική απεικόνιση των πραγμάτων στο πεδίο.

Ο  ρωσικός Στρατός σε αυτό το στάδιο των επιχειρήσεων έχει περικυκλώσει όλους τους κυρίους στόχους του και σιγά και σταδιακά προχωρά στην εξουδετέρωση των δυνάμεων που τους υπερασπίζονται.»

Όπως αναφέρει επίσης ο Αμερικανός πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι η Ρωσία δεν έχει καταλάβει την κεντρική Ουκρανία. Όπως λέει όμως ο ίδιος οι περιοχές που βρίσκονται βόρεια και νότια είναι αυτές που θα κρίνουν το αποτέλεσμα.

Ακόμη αναφέρει πως:

«Οι ΗΠΑ έχουν αρχίσει την προπαγάνδα ότι οι Ρώσοι είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν χημικά όπλα.

Την ίδια ακριβώς τακτική είχαν ακολουθήσει και στην Συρία επιχειρώντας να παγιδεύσουν τον Μπασάρ Αλ Άσσαντ.

Οι Ρώσοι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν ποτέ χημικά όπλα: Πρώτον γιατί νικούν.

 Δεύτερον γιατί τα χημικά όπλα είναι απρόβλεπτα και δεν έχουν επιχειρησιακή αξία και τρίτον γιατί έτσι θα δώσουν στο ΝΑΤΟ το πρόσχημα για να επέμβει.

Η Ρωσία δεν θέλει εμπλοκή του ΝΑΤΟ, αλλά είναι προετοιμασμένη,. Για αυτό ακριβώς το λόγο κράτα τις μονάδες πρώτης γραμμής και τα καλύτερα αεροσκάφη της εκτός σύγκρουσης στην Ουκρανία δια παν ενδεχόμενο.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως τέλος αναφέρει ο Αμερικανός υπάρχουν ισχυρά κέντρα εξουσίας στις ΗΠΑ που θέλουν τον πόλεμο με την Ρωσία. Έτσι είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν μια προβοκάτσια χρησιμοποιώντας του Ουκρανούς νεοναζί προκειμένου να χρησιμοποιήσουν χημικά όπλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.