ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Αμερικανός ΥΠΑΜ: «Η αναστολή παράδοσης φορτίου πυρομαχικών στο Ισραήλ συνδέεται με τη σχεδιαζόμενη επίθεση στη Ράφα»

«Αφού αξιολογήσαμε την κατάσταση, σταματήσαμε την αποστολή ενός φορτίου πυρομαχικών»

Αμερικανός ΥΠΑΜ: «Η αναστολή παράδοσης φορτίου πυρομαχικών στο Ισραήλ συνδέεται με τη σχεδιαζόμενη επίθεση στη Ράφα»

Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας, Λόιντ Όστιν δήλωσε ότι η απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν να αναστείλει την παράδοση ενός φορτίου πυρομαχικών στο Ισραήλ, ελήφθη με φόντο τα σχέδια της ισραηλινής κυβέρνησης για μια επίθεση στη Ράφα, κάτι στο οποίο η Ουάσινγκτον αντιτίθεται εφόσον δεν υπάρξουν εγγυήσεις για την ασφάλεια των αμάχων.

«Ήμασταν πολύ σαφείς (…) από την αρχή, ότι το Ισραήλ δεν θα έπρεπε να εξαπολύσει μια μεγάλη επίθεση στη Ράφα, χωρίς να υπολογίζει και να προστατεύσεις του αμάχους που βρίσκονται σε αυτό το πεδίο της μάχης.

Και πάλι, αφού αξιολογήσαμε την κατάσταση, σταματήσαμε την αποστολή ενός φορτίου πυρομαχικών», είπε μιλώντας σε μια επιτροπή της Γερουσίας ο υπουργός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν έχουμε λάβει την τελική απόφαση για το πώς θα προχωρήσουμε με αυτήν την αποστολή», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.