ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Συνεχείς ισχυρές εκρήξεις στην Οδησσό: Νέα ρωσική πυραυλική επίθεση σε εξέλιξη (βίντεο)

Βίντεο δείχνουν εκρήξεις στην Οδησσό

Συνεχείς ισχυρές  εκρήξεις στην Οδησσό: Νέα ρωσική πυραυλική επίθεση σε εξέλιξη  (βίντεο)

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης (17/5) στην Οδησσό, λόγω εκρήξεων.  Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναφορές ε΄χουν σημειωθεί πέντε ισχυρές εκρήξεις, την ώρα που πολλοί σχετίζουν την ρωσική επίθεση με την άφιξη στην περιοχή γερμανικών  αρμάτων Leopard.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στόχος ήτν αντιαεροπορικά συστήματα IRIS-T SLM τα οποία φέρεται να είναι επίσης στην περιοχή χωρίς όμως ούτε αυτό να είναι επιβεβαιωμένο.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο σημειώθηκαν τουλάχιστον δύο εκρήξεις στην πόλη, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν αυτή τη στιγμή παραπάνω πληροφορίες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οφείλονται σε ρωσικό βομβαρδισμό, απο βλήματα cruise παο κορβέτες στη Μαύρη Θάλασσα.

Όπως αναφέρθηκε πριν λίγο οι σημειώθηκαν νέες εκρήξεις,

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα φωτογραφίες φέρεται να απεικονίζουν άρματα μάχης Leopard τα οποία φέρεται να έχουν μεταφερθεί στην Οδησσό κάνοντας πολλούς να θεωρούν ότι ο ρωσικός βομβαρδισμός έχει σχέση με την παρουσία των γερμανικών αρμάτων  στην πόλη.

Την ίδια ώρα ο επικεφαλής των ουκρανικών υπηρεσιών ασφαλείας απείλησε να  βομβαρδίσει… ιρανικά εργοστάσια που παράγουν drones  και με τα οποία έχουν προμηθευτεί  οι ρωσικές δυνάμεις απείλησε το Κίεβο.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής των ουκρανικών υπηρεσιών πληροφοριών Κύριλλος Μπουντάνοφ το Κίεβο δεν θα διστάσει να βομβαρδίσει αυτά τα εργοστάσια, χωρίς να πει πως θα το κάνει αυτό.

Το Ιράν έχει προμηθεύσει τη Ρωσία με τύπους  drone: Τα Shahed 131 και 136 τα οποία είναι όπλα-καμικάζι μιας χρήσης, που χρησιμοποιούνται από τη Μόσχα ως φθηνότερη εναλλακτική λύση για τους πυραύλους κρουζ, και το μη επανδρωμένο αεροσκάφος πολλαπλών χρήσεων Mohajer-6, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συλλογή πληροφοριών αλλά μπορεί να μεταφέρει και φορτίο πυραύλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.